Navigeringsmeny
Nyheter 2013

Nyheter 2013

Nyheter

Viejäksi voi tulla myös kotimaassa (Etelä-Savon ELY-keskus)

ELY-keskus ja muut toimijat esittelivät kansainvälistymispalvelujaan yrityksille ProAgrian kansainvälistymisseminaarissa 10.10.

Rantasalmelle Lomakeskus Järvisydämeen kokoontui 10.10. 2013 yli 70 osallistujaa ProAgria Etelä-Savo ry:n kansainvälistymisseminaariin. Joukossa oli maaseudun matkailu- ja elintarvikeyrittäjiä sekä yritystoimintaa tukevia ja kehittäviä organisaatioita. Seminaarin pääpuhujalla Tuula Revolla on pitkä kokemus venäläisistä asiakkaista ja yhteistyöstä venäläisen Kauppatalo Lendin kanssa. Päivän aikana saatiinkin runsaasti tietoa ja konkreettista apua erityisesti pk-yritysten Venäjän viennistä ja venäläisten asiakkaiden palvelusta ja ostoista Suomessa. Tilaisuus järjestettiin osana Kilpailukykyä eteläsavolaiseen maaseutuyrittämiseen -hanketta, jota rahoittavat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus.

Etelä-Savon ELY-keskuksen kehityspäällikkö Pekka Sillanpää ja kansainvälistymisasiantuntija Maaret Kaksonen esittelivät seminaarin yhteydessä järjestetyllä kansainvälistymistorilla ELY-keskuksen yrityspalveluja ja markkinoivat Mikkelissä 14.11. järjestettävää Team Finland KIVINET-päivää vientiä aloittaville tai vientiä kasvattaville pk-yrityksille.

ELY-keskusten tarjoamat yrityspalvelut ovat osa Yritys-Suomi ja Team Finland -verkostojen palveluja. Molempiin verkostoihin kuuluu samoja toimijoita, Team Finland sisältää myös Suomen ulkomaanverkoston toiminnot.

Lue  lisää


Regional information