Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Verkostotreffit (Kainuu)

Kajaanissa torstaina 19.5. klo 9 - 16 Bio Rex, Kauppakatu 38

Verkostotreffit ovat Kainuun TE-palveluiden asiantuntijoiden ja työllisyyttä edistävien hanketoimijoiden yhteinen verkostoitumis- ja valmennuspäivä.

Päivän tärkeimpänä tavoitteena on TE-palveluiden ja työllisyystoimijoiden yhteistyön tiivistäminen, ja erityisesti työkalujen saaminen verkostoiden monipuolisempaan hyödyntämiseen asiakkaan ohjaustilanteissa. Verkostotreffit ovat alkusysäys syksyllä 2016 järjestettäville työpajoille. 

Verkostotreffien valmentajina toimivat Päivi Partanen ja Ollis Leppänen Intotalolta.

Lisäksi vinkkejä ja uusia näkökulmia yhteistyöhön kertovat Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen sekä suosittu esiintymisvalmentaja Niina Sainius.

Verkostotreffeille on ilmoittautunut jo 70 työllisyyden parissa työskentelevää toimijaa, myös media on tervetullut paikalle.

Lisätietoja:

Verkostotreffien käytännön toteutuksesta vastaa Intotalo Oy. Ilmoittautumisiin ja käytännön järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse konttori@intotalo.com tai puh. 029 009 2530

Tilaisuuden järjestäjien yhteyshenkilöt:

Kainuun TYPO-koordinaatio hanke:
Anja Pääkkönen, anja.paakkonen@ely-keskus.fi , p. 029 502 3581

Kainuun TYPO-koordinaatio hanke hallinnoi työvoimapalveluihin käytettäviä ESR- varoja Kainuun ELY-keskuksen alueella. Hankkeen tavoitteena on koordinoida ja tukea Kainuun ELY-keskuksen alueella hankittavien työvoimapalvelujen kokonaisuutta. Hanke tekee yhteistyötä alueen eri toimijoiden välillä työllisyyden hoitamiseksi ja tukee verkostojen muodostumista. Hanke järjestää yhteistyöfoorumeita ja tapaamisia sekä lyhytkestoisia koulutuksia alueella toimiville ESR-rahoitteisille hankkeille, joilla on työllisyyden hoitoon liittyviä tavoitteita.  Hankkeen työvoimapalveluihin liittyviä toimenpiteitä ovat työvoimakoulutusten suunnittelu ja hankinta yhteistyössä alueen ESR-hankkeiden, kouluttajien, TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa.

Osaava ohjaaja -hanke:
Päivi Ylä-Outinen, paivi.yla-outinen@ely-keskus.fi , p. 029 502 3632

Osaava ohjaaja -hankkeen päätavoitteena on parantaa Kainuun TE-palveluissa tapahtuvan ohjaustyön vaikuttavuutta ja laatua osallistamalla asiakasta, hyödyntämällä yhteistyökumppaneita ja monikanavaisuutta aiempaa enemmän. Hankkeen kohderyhmänä ovat TE-palveluiden ohjaustyötä tekevät asiantuntijat sekä kolmannen sektorin ja välityömarkkinoiden ohjaustyötä tekevät henkilöt koko Kainuun alueella. TE-toimiston lisäksi mukaan tulevat kuntien työpajat, välityömarkkinatoimijat, kuntien etsivät nuorisotyöntekijät, kuntien kuntouttavan työtoiminnan ohjaajat, kuntien ja kolmannen sektorin työllisyyshankkeet sekä ELY-keskus.


Regional information