Navigeringsmeny
Uutiset 2017

Nyheter 2017

Nyheter 2017

Uudenmaan ELY - keskus järjestää pk-yrityksille tarkoitettuja koulutuksia (Uusimaa)

Uudenmaan ELY -keskuksen alueella käynnistyy vuoden 2017 aikana useita pk - yritysten johto - ja avainhenkilöille tarkoitettuja pitkäkestoisia koulutusohjelmia. Koulutukset sisältävät koulutusohjelmasta riippuen 10 – 14 lähipäivää ja lisäksi 2 – 3 yrityskohtaista konsultointipäivää.

Koulutukset toteutetaan osana laajempaa Yritysten kehittämispalvelujen kokonaisuutta, jolla tuetaan yritysten uudistumista, kannattavaa kasvua, kehittymistä ja työllistämistä.

Kouluttajana toimivilla on vahva pk-yrityselämän tuntemus ja he ovat yritystoiminnan kehittämisen ammattilaisia.  Koulutusohjelmien myötä yritykset saavat käyttöönsä pk-yrityselämää vahvasti tuntevia asiantuntijoita, jotka luotsaavat osallistujien toimintaa tavoitteellisesti eteenpäin.

Osallistujaryhmät ovat kooltaan 10 – 20 henkilöä.  Yhdestä yrityksestä voi osallistua enintään kaksi henkilöä. Täten saadaan mukaan osallistujia mahdollisimman monesta yrityksestä.

Helmikuussa 6.2.2017 käynnistyy Talouden ja tuottavuuden johtamisen – koulutus, jossa kouluttajana on Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy.  Osallistujaryhmä on hyvää vauhtia muodostumassa.

Maaliskuussa käynnistyvät Kasvuun johtamisen ohjelma, kouluttajana Balentor Oy ja Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen ohjelma, kouluttajana Industria Oy.  Ilmoittautuminen näihin ohjelmiin on käynnissä.
 
Lisätietoja koulutuksista saa yritysten kehittämispalvelujen verkkosivuilta, joiden kautta tapahtuu myös koulutuksiin ilmoittautuminen.

Yritysten kehittämispalvelut

Yhteyshenkilö:
rahoitusasiantuntija Marita Rainio, puh. 0295 021 137, marita.rainio(at)ely-keskus.fi


Regional information