Navigeringsmeny
Pressmeddelanden 2019

Tällä viikolla alkavat päällystystyöt valtatiellä 2 Kokemäen kohdalla ja työt jatkuvat kantatiellä 43 Hinnerjoen ja Mestilän välillä (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Päällystystyöt alkavat Kokemäen kohdalla keskiviikkona 5.6. Tietä päällystetään n. 3,0 kilometrin matkalla. Työ kestää kolme päivää. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen ja töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Samassa yhteydessä päällystetään myös Kokemäen eritasoliittymän ramppeja, jotka tehdään ilta- ja yötyönä. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Paikalla on liikenteenohjaus.

Päällystystyöt jatkuvat kantatiellä 43 Hinnerjoen ja Mestilän välillä ja valmistuvat tiistaina 4.6. Työt jatkuvat edelleen myös Jämijärvellä maantiellä 2603 Sydänmaan ja Jämijärven välillä. Näilläkin kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy verkkosivuilta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information