Navigeringsmeny
Tiedotteet 2016

Pressmeddelanden 2016

Pressmeddelanden 2016

Tällä viikolla alkavat päällystystyöt mm. valtatiellä 2, kantatiellä 44 ja maantiellä 204 (Varsinais-Suomi ja Satakunta)

Tiistaina 14.6. alkavat päällystystyöt Kantatiellä 44 Lavian ja Kankaanpään välillä n. 30,0 km matkalla (kesto n. 2,5 viikkoa) ja maantiellä 204 Yläneen ja Rannankulman välillä n. 5,0 km:n matkalla (kesto 3 päivää). Näillä kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Keskiviikkona 15.6 päällystystyöt alkavat myös valtatiellä 2 Kollasen ja Kojonkulman välillä n.9,0 km:n matkalla (kestää n. viikon). Tälläkin kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Tällä viikolla työt jatkuvat edelleen valtatiellä 1 moottoritiellä Hepojoen ja Raadelman välillä. Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen. Päällystystöitä tehdään Turusta Helsingin suuntaan ja Helsingistä Turun suuntaan menevillä ajoradoilla, mutta toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Työt alkavat aamuruuhkien jälkeen noin klo 9. Päällystystyö kestää kaksi päivää. Tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen merkittävään hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2016 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Regional information