Navigeringsmeny

Regional information

Tällä viikolla alkavat päällystystyöt mm. kantatiellä 40 Raisiossa ja Mommolan risteyssillan kohdalla Huittisissa

Tänään maanantaina 4.5 alkavat päällystystyöt kantatiellä 40 Telakkatien ja Konsantien välillä ja torstaina 7.5 alkavat päällystystyöt Turun lentokentäntiellä (mt 203). Liikennemäärät ovat tällä hetkellä normaalia vähäisempiä, joten molemmat työt tehdään pääasiassa päivätyönä, mutta Lentokentäntien kiertoliittymä tehdään yötyönä. Molemmat kohteet kestävät yhteensä noin viikon.

Tänään illalla alkavat päällystystyöt myös Valtatien 12 ja kantatien 41 risteyksessä Mommolan risteyssillan kohdalla Huittisissa. Tämä päällystystyö tehdään yötyönä klo 18.00 -06.00 välisenä aikana.

Tie on kaikilla näillä kohteilla päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta.

Päällystystöitä tehdään tällä viikolla myös mm.

  • maantiellä 110 Muurlan ja Kitulan välillä
  • maantiellä 186 Salon ja Muurlan liittymän välillä
  • maantiellä 212 Huittisten ja Säkylän välillä
  • maantiellä 12191 Varissuo-Pukkila välillä
  • maantiellä 2223 Hyvättylän ja Hakulan välillä Liedossa
  • maantiellä 12729 Huhtamo, Huittinen

Näillä kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisää tietoa teiden päällystämisestä v. 2020 löytyy verkkosivuilta:

Varsinais-Suomi

Satakunta

Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061

Pressmeddelanden till 23.9.2020

Pressmeddelanden 2020 (till 23.9.2020)