Navigeringsmeny
Nyheter 2013

Nyheter 2013

Nyheter

Tähän vipuun kannattaa langeta (Pirkanmaan ELY-keskus)

Nuorten työllistyminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen ovat olleet keskeisiä EU:n rakennerahastovarojen tuella toteutettavassa toiminnassa. Pirkanmaalla nuorten tilannetta ja työllistymismahdollisuuksia on parannettu monin keinoin ja näitä tuloksia esitellään Vipua – Pirkanmaan uudet tekijät -julkaisussa.

Julkaisussa on esillä valtakunnallisesti tärkeä nuorisotakuu, jonka yhteistyötä ja viestintää edistetään Pirkanmaalla rakennerahastovaroilla ainakin vuoteen 2015 saakka. Numerossa tutustutaan myös toimintamalleihin, joiden avulla heikoimmassa asemassa olevat nuoret ovat saaneet kiinni arjesta. Lisäksi esitellään nuorten työllistymistä edistäviä palveluita. Videossa pohditaan eri näkökulmista sitä, miten Pirkanmaalla on helpotettu nuorten elämää.

Tule tutustumaan, miten rakennerahastovaroin helpotetaan nuorten elämänpolkuja Pirkanmaalla!

Vipua-julkaisut esittelevät pirkanmaalaisia tuloksia Euroopan unionin rakennerahastokaudesta 2007–2013. Vipua on Pirkanmaan liiton ja Pirkanmaan ELY-keskuksen yhteisjulkaisu. Niitä julkaistaan yhteensä seitsemän teemoitettua numeroa. Julkaisua täydentää vipua.fi-sivusto, joka avataan vuoden 2013 loppuun mennessä.

Tutustu julkaisuun klikkaamalla kuvaa:

Tehdään nuorisotakuu yhdessä (pdf, 200 kt)


Aiemmat julkaisut:


Regional information