Navigeringsmeny
Uutiset 2017

Nyheter 2017

Nyheter 2017

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin yhteistyökumppanihaku käynnissä (Kaakkois-Suomi)

Yhteistyökumppanihaku on kaikille avoin

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin kautta erilaiset organisaatiot, yhteisöt ja yksittäiset toimijat voivat etsiä sopivaa yhteistyökumppania taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Partneriksi hakeminen käynnistyy tutustumalla venäläisten tekemiin hanke-ehdotuksiin, joita on tänä vuonna yli 190. Myös omat hanke-ehdotukset ovat mahdollisia. Ehdotuksiin vastataan 15.5.2017 mennessä.

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi – kohtaamis- ja verkostoitumispaikka

Pietarissa 20.–24.9. järjestettävä XVIII suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden neuvotella venäläisen yhteistyökumppanin kanssa tulkin avustuksella. Lisäksi foorumin istunnoissa ja seminaareissa käsitellään kulttuurikentän ajankohtaisia kysymyksiä, verkostoidutaan sekä tutustumaan Pietarin monipuoliseen kulttuuritarjontaan. Tänä vuonna foorumin pääteema on "Kulttuurin sadat kasvot". Kulttuurifoorumi on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Kulttuurifoorumin pääjärjestäjä on Suomi-Venäjä-Seura yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Venäjän kulttuuriministeriön kanssa.

Lisätietoa:

Suomi-Venäjä-Seuran tiedote (pdf.)

www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku

www.kultforum.org

projektipäällikkö Olga Kauppinen, Suomi-Venäjä-Seura, olga.kauppinen(at)venajaseura.com


Regional information