Navigeringsmeny
Nyheter 2013

Nyheter 2013

Nyheter

Satakunnan ELY-keskus on laatinut Maa- ja metsätalousministeriön ohjeistuksen mukaisesti alueellista maaseudun kehittämisstrategiaa vuosille 2014-2020

Valmistelutyö käynnistyi viime vuonna kehittämisstrategian laatimisella ja on jatkunut kuluvana vuonna tarkemman toimenpidesuunnitelman tekemisellä.

Strategialuonnos sisältää kolme painopistettä sekä kaksi läpikäyvää teemaa. Ohjelman rakenne koostuu painopisteiden ja teemojen strategiakuvauksista sekä niitä täydentävistä toimenpiteistä. Strategiaa tullaan toteuttamaan sekä yrityskohtaisilla kehittämis- ja investointituilla että yleishyödyllisillä kehittämis- ja investointihankkeilla.

Satakunnan ELY-keskus on lähettänyt virallisen lausuntopyynnön noin 50 satakuntalaiselle organisaatiolle, mutta ohjelmaluonnos on myös avoimesti kommentoitavana. Pääset tutustumaan siihen tästä. (pdf, 226 kt)

Vapaamuotoiset kommentit strategiassa esitetyistä painopisteistä ja toimenpiteistä pyydetään toimittamaan 12.8.2013 mennessä sähköisesti osoitteeseen kirjaamo.satakunta@ely-keskus.fi

Lisätietoja:
Timo Pukkila
Maaseudun kehittämisen asiantuntija
p. 040 5566 192 / 0295 022 115


Regional information