Navigeringsmeny
Uutiset 2014

Nyheter 2014

Nyheter

Saatko Sinä tulen tarttumaan? Oletko läsnä kohtaamisen hetkellä? (Keski-Suomen ELY-keskus)

Kahdeksatta kertaa järjestetty Naisyrittäjyyttä maalta ja kaupungista -seminaari kokosi 11.4.  yhteen noin 160 kuulijaa. Tämän vuoden teemana oli "Yrittäjyyden intohimo".

Tilaisuuden avasi Keski-Suomen Naisyrittäjien uusi puheenjohtaja Sirkku Vahvaselkä. Hän kertoi oman tarinansa siitä, miten yhdestä lapsuusiässä tapahtuneesta kohtaamisesta opettajan kanssa syntyi hyvin merkityksellinen.

Aino Suholan puheenvuoro sai monet osallistujat pohtimaan jokaisen kohtaamisen tärkeyttä.

Naisyrittäjätarinoissa kuulimme Tiia Valkaman (Revontuli Golf), Suvi Widgrénin (Stylehunter Oy) sekä Anu Fräntilä-Riihosen (Riihiahon maitotila) yrittäjätarinat. Tarinoissa korostui tiimi- ja yhteistyön voima sekä rohkeus visioida tulevaa ja toteuttaa niitä.

Jorma Uotinen puheenvuorossaan "Yrittämisen intohimo, taiteen silmin" kertoi, missä tapauksessa hän hyväksyy määritelmän taiteilijoiden "hulluus". Määritelmä on hyväksyttävä silloin, jos se kuvaa uskallusta ottaa riskejä, herkkyyttä ja älykkyyttä. On tehtävä huomioita, arvioitava niitä ja mietittävä vaihtoehtoja. Näitä taitoja myös yrittäjä tarvitsee.

Lue lisää


Regional information