Navigeringsmeny
Uutiset 2014

Nyheter 2014

Nyheter

Rakennerahastot.fi on uudistunut: Ekstranetti palvelee viranomaisia, hae tunnukset verkossa (Pirkanmaan ELY-keskus)

Uusi rakennerahastot.fi-verkkopalvelu ohjelmakaudelle 2014–2020 on julkaistu maanantaina 7.4. Suurin muutos aiempaan ovat verkkopalveluun sisältyvät alueelliset osiot: etelä, itä, länsi ja pohjoinen.

Verkkopalvelussa on erikseen osiot hakijoille ja hanketoimijoille. Hankehakuajoista sekä suuremmista ja laajempaa yleisöä koskevista tilaisuuksista ilmoitetaan rakennerahastot.fi:n kalenterissa. Tutustu uudistuneeseen sivustoon: www.rakennerahastot.fi

Alueellisissa osioissa kerrotaan muun muassa maakuntien strategioista, alueen hankehauista sekä tilaisuuksista hakijoille ja hanketoimijoille. Alueilla on käytössään oma tapahtumakalenteri sekä uutiskirje.

Uuden graafisen ilmeen mukaiset viestintäaineistot saatavilla netistä

Kaikki uudet viestintäaineistot tulevat rakennerahastot.fi-sivuille kohtaan "Viestintä". Linkki aineistoihin tulee myös etusivulle. Aineistot ovat: logot, asiakirjapohjat, diapohjat, julistepohjat, rollup-pohjat, käyntikorttipohjat, lehti-ilmoituspohjat, nettibannerit. Myös viestintäohje hanketoimijoille tulee tänne. Nämä aineistot tulevat nettisivuille sitä mukaa kuin ne valmistuvat.

Uutiskirje

Rakennerahastojen uutiskirje julkaistaan jatkossa verkkouutiskirjeenä, joka korvaa vanhan pdf-muotoisen uutiskirjeen. Jos haluat jatkossa uutiskirjeen sähköpostiisi, tilaa uutiskirje verkkopalvelun kautta:

http://www.rakennerahastot.fi/uutiskirjeen-tilaus

Rakennerahastot Facebookissa

Rakennerahastotoimijat voivat keskustella, verkostoitua ja vaihtaa kokemuksia rakennerahastojen Facebook-sivulla. Tykkäämällä sivusta voit kirjoittaa seinälle sekä julkaista linkkejä kuvamateriaaliin ja muuhun kiinnostavaan aineistoon.

Tutustu: https://www.facebook.com/rakennerahastot

 

 


Regional information