Navigeringsmeny

Regional information

Paloviidan silta ja Kuivasjärven ylikulkusilta peruskorjataan (Pirkanmaa)

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus korjaa Parkanossa syksyyn mennessä Paloviidan sillan ja Kuivasjärven ylikulkusillan.  

Parkanossa sijaitsevat Paloviidan silta ja Kuivasjärven ylikulkusilta käyvät syksyyn mennessä läpi perusteellisen korjauksen. Pääsiäisviikolla käynnistyvässä urakassa valtatie 23:lla sijaitseva Paloviidan silta ja Kankarintiellä (maantie 13341) junaradan ylittävä Kuivasjärven ylikulkusilta peruskorjataan.

Korjausurakassa siltojen pintarakenteet, reunapalkit ja kaiteet uusitaan, ja muita betonirakenteita kunnostetaan. Lisäksi Paloviidan siltaa vahvennetaan.

Remontin ajaksi silloille 30 km/h nopeusrajoitus

Korjaustöistä aiheutuu häiriöitä liikenteeseen. Molemmilla silloilla on lähes koko korjaustyön ajan ajoneuvoliikenteen käytössä yksi ajokaista. Liikennettä ohjataan liikennevaloin.

Paloviidan sillalla käytössä olevan ajokaistan leveys on neljä metriä. Kuivasjärven ylikulkusillalla käytössä olevan ajokaistan leveys on kolme metriä. Kolmea metriä leveämmille ajoneuvoille osoitetaan kiertotie Alavantien kautta.

Kummallakin sillalla on korjaustyön ajan voimassa 30 km/h nopeusrajoitus.

Siltojen korjaustyöt valmistuvat marraskuun 2020 loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Oteran Oy. Korjaustöiden veroton urakkahinta on 863 000 euroa.

Liite:   Kartta

Lisätietoja:

  • Urakoitsijan edustaja Timo Äkräs, Oteran Oy, p. 040 0128 996
  • Siltainsinööri Hannu Paattilammi, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 275
  • Tilaajan valvontakonsultti Mikko Vellamo, Ramboll Finland Oy, p. 050 410 5082

Pressmeddelanden till 23.9.2020

Pressmeddelanden 2020 (till 23.9.2020)