Alueelliset kehitysnäkymät syksyllä 2020 (Pohjois-Pohjanmaa)

Utuiset lähitulevaisuuden näkymät jarruttavat investointiaktivisuutta monilla aloilla. Parhaiten Pohjois-Pohjanmaalla ovat ovat selvinneet rakentamisen, vähittäiskaupan ja
informaatioteknologian alat. Uusia nousevia teollisuudenaloja ovat terveyteen ja
hyvinvointiin liittyvät sovellukset ja laitteet sekä painettavan elektroniikan erilaiset sovellutukset.

 

Navigeringsmeny

Nyheter 2020

Regional information

Nyheter 2020

Suunnitteletko öljylämmityksestä luopumista? Tervetuloa kuuntelemaan maksutonta webinaaria remonttiin tarjolla olevasta avustuksesta sekä vanhan lämmitysjärjestelmän korvaavista ratkaisuista. Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Motivan asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi. Webinaari järjestetään keskiviikkona 7.10., klo 15.00–17.00.

Öljylämmitys vaihtoon -webinaarissa Vesa-Pekka Heikkilä Pirkanmaan ELY-keskuksesta kertoo öljylämmityksen vaihdon tuesta, hakemisesta ja maksusta. Tarjolla on joko 4 000 euron tai 2 500 euron suuruinen tuki pientalon lämmitysjärjestelmän muutostyöhön valitusta järjestelmästä riippuen.

Motivan asiantuntijat Teemu Kettunen ja Päivi Suur-Uski esittelevät öljylämmitystä korvaavia ratkaisuja. Saat tietoa muun muassa lämpöpumppujen, kaukolämmön, pelletti- ja sähkölämmityksen soveltuvuudesta, kustannuksista ja takaisinmaksuajoista sekä energiatehokkuuden parantamisesta lämmitysjärjestelmämuutoksen yhteydessä. Saat myös vinkkejä, miten voit arvioida erilaisten tukimuotojen soveltuvuutta omaan remonttikohteeseesi.
 

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 5.10., niin lähetämme sinulle osallistumisohjeet webinaariin.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu >> (Motiva.fi)

Webinaari tallennetaan ja sen voi myöhemmin katsoa Motivan Youtube-kanavalta.