Navigeringsmeny
Uutiset 2014

Nyheter 2014

Nyheter

Nuorten Kontti syyskuussa Kauppatorilla (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Nuorille on taas tarjolla pop up  -toimintaa syyskuun 2.viikolla, jolloin Turun kauppatorille tuodaan lasiseinäinen kontti. Tarjolla on TE -toimiston asiantuntijapalveluita työllistymiseen ja Sanssi-korttiin liittyen, Pestaa Nuori- kampanjan projektikoordinaattori päivystämässä ja mukana on myös Turun ammatti-instituutin sekä AKK:n henkilökuntaa kertomassa mm. Nuorten aikuisten osaamisohjelmasta. Mukana kontissa tulee olemaan myös Turun kaupungin VaSiTe -hankkeen ohjaajat, jotka neuvovat mielellään esimerkiksi työhakemusten tekemisessä.

Konttiviikolla halutaan jalkautua keskustaan, saada Nuorisotakuulle näkyvyyttä Turun keskiössä ja madaltaa kynnystä nuorille tulla kysymään neuvoa työllistymisen tai opiskelujen suhteen.
 


        Mitä SÄ Duunaat -tapahtuma 28.3.2014                   kuva: Yasmin Manelius  

Muita tulevia tapahtumia

Tulossa myös vuokratyömessut 2.9. yhteistyössä TE- toimiston kanssa kohtaamispaikka Troolissa, jossa mukana on useita vuokratyönantajia. Lokakuun alussa 3.10. pidetään minirekrytointimessut nuorille Varissuon liikekeskuksessa.Varissuon tapahtuma järjestetään yhteistyössä Triangeli-hankkeen kanssa ja paikalla ovat myös TE-toimiston asiantuntija, yrityksiä kuten Työkuutio, Oriflame, Voice Group Oy, Turku-Palvelu, jotka ovat rekrytoimassa ja kannustamassa työntekoon. Opiskelumahdollisuuksista kertomassa Turun ammatti-instituutti. Lisätietoja tapahtumista mm. myjobcafe.net –tapahtumakalenterista ja Pestaa nuori -facebook sivuilta.

Toiminta jatkuu vuoden loppuun

Nuorisotakuukampanja Pestaa nuori! ja ESR -hanke Trooli Junior jatkuvat vielä tämän vuoden loppuun. Kampanja tavoittaa nuoria Facebookin lisäksi pestaanuori.wordpress.com -sivuilta sekä Twitteristä ja Instagramista.

Lisätietoja:
Sanna Forslund, projektikoordinaattori
Trooli Junior -projekti/Pestaa nuori! -kampanja
sanna.forslund(at)ely-keskus.fi tai 050 380 5344
 


Regional information