Navigeringsmeny
Uutiset 2014

Nyheter 2014

Nyheter

MatchingDay-rekrytointitapahtuma yrittäjille ja työnhakijoille 30.9.2014 (Pohjois-Savon ELY-keskus

Pohjois-Savon ELY-keskuksen hallinnoima Uraohjaamo-hanke ja Pohjois-Savon TE-toimisto järjestävät tiistaina 30.9.2014 uudenlaisen MatchingDay-kohtaamistapahtuman yrityksille, työnhakijoille ja opiskelijoille. MatchingDay aukaisee ovia eri toimialojen yrityksiin sovittuina kellonaikoina eri puolella maakuntaa, yritysten omissa tai Pohjois-Savon TE-toimiston tiloissa.

 

MatchingDay on päivä, joka tarjoaa yrityksille loistavan mahdollisuuden tutustua osaajatarjontaan ja tarvittaessa tehdä rekrytointeja tai tarjota toimeksiantoja (opiskeluharjoittelu, opinnäytetyöt opiskelijoille ja oppilaitoksille). Kaikki yritykset ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan, vaikka rekrytointi ei juuri nyt olisi ajankohtainen asia. Jokainen yritys voi järjestää vierailun omalla tyylillään, ja sen kesto ja sisältö on vapaavalintainen. Yritys päättää myös itse, mitä se haluaa toiminnastaan ja uramahdollisuuksista osaajille kertoa.

 

Nuorille osaajille MatchingDay tarjoaa vastavuoroisesti ainutlaatuisen tilaisuuden markkinoida omaa osaamista ja luoda kontakteja työnantajiin. Samalla tarjolla on tietoa näkymistä eri aloilla sekä arvokkaita vinkkejä työnhakuun. Kuka tietää, jos kohtaaminen johtaa harjoittelu-, lopputyö- tai työpaikan löytymiseen! MatchingDay on myös hyvä mahdollisuus kartoittaa piilotyöpaikkoja. Oppilaitosten edustajat ovat myös tervetulleita mukaan kiertämään yrityksiä MatchingDay-päivänä.  

 

MatchingDay on yrittäjien ja osaajien päivä. Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautumiset ovat jo käynnissä.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset alla olevista linkeistä:

Yrityksille: https://www.webropolsurveys.com/S/00884E059575F88B.par   

Osaajille: https://www.webropolsurveys.com/S/30DAB61092433209.par

Katso tapahtumasta lisää verkkosivuilta www.uramatch.fi

Lisätietoja:
Timo Soininen (Suunnittelija, Uraohjaamo-hanke), timo.soininen(at)ely-keskus.fi p. 0295 020 090


Regional information