Navigeringsmeny
Uutiset 2016 sv

Nyheter 2016

Nyheter 2016

Maaseuturahastosta yritystukia erilaisiin investointeihin -Yrittävä maaseutu -lehti on ilmestynyt! (Pohjois-Savon ELY-keskus)

Mitä yhteistä on jyväskyläläisellä luomukahvipaahtimolla, virtasalmelaisella gluteenittomiin myllytuotteisiin erikoistuneella perheyrityksellä, hammaslahtelaisella äänitysstudiolla ja vieremäläisellä konepajayrityksellä?

Kaikki ovat maaseutuyrityksiä, jotka ovat investoineet, hakeneet ja saaneet ELY-keskuksesta maaseuturahaston yritystukea. Näistä, sekä muutamasta muusta yritystarinasta, voit lukea uudesta Yrittävä maaseutu -lehdestä. Lisäksi lehdessä on juttuja myös maaseuturahastosta rahoitetuista, yrittäjiä hyödyttävistä, hankkeista. Mielenkiintoisten yritys- ja hanketarinoiden lisäksi lehdestä löytyy mainio erään toisen, maaseudulla ilmestyvän, lehden päätoimittajan kolumni.

 

Yrittävä Maaseutu on toteutettu ELY-keskusten yhteistyönä

ELY-keskusten (Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo) yhteinen maaseutuohjelmasta ja sen mahdollisuuksista tiedottava Yrittävä Maaseutu -lehti ilmestyy paperisena viikolla 8.
Sähköiseen versioon voi tutustua alla olevasta linkistä

Yrittävä Maaseutu -lehti (16.2.2016)

Yhteisen lehden tuloksena jokaisella maakunnalla (Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo) on käytettävissään paitsi omaa yrittäjätarina- materiaalia myös toisten maakuntien alueelta kerättyjä tarinoita. Isommalta alueelta on saatu kerättyä laajemmin ja monipuolisemmin uuden rahastokauden kokemuksia, kuin mitä yksittäisistä maakunnista olisi löytynyt.

Lehdelle valittiin toimitusryhmä, johon kuului väkeä jokaisesta maakunnasta. Tavoitteena oli saada aikaan eteenpäin katsova, energinen ja rennon positiivinen lehti.

Mukavia lukuhetkiä!


Regional information