Navigeringsmeny
Uutiset 2016 sv

Nyheter 2016

Nyheter 2016

Maaseudun yritystukien maksujen haku sähköisesti on alkanut (Pirkanmaa)

Maaseudun yritystukien saajat voivat syyskuun loppupuolelta lähtien hakea yritystuen maksua sähköisesti Hyrrä-asiointipalvelussa (https://hyrra.mavi.fi). Maksua voi edelleen hakea myös paperilomakkeella.

Hyrrä-tietojärjestelmän maksuosio valmistuu syys-lokakuussa ja lokakuun lopussa ELY-keskukset voivat aloittaa yritystukien maksupäätösten tekemisen Hyrrä-järjestelmässä.

Siirtyminen maksamiseen Hyrrän kautta aiheuttaa muutamien viikkojen katkon yritystukien maksuihin. Viimeiset maksut ennen katkoa maksetaan viikolla 37. Yritystuen maksuja voi kuitenkin koko ajan hakea ja ELY-keskukset voivat valmistella maksupäätöksiä. Yritystuen maksuhakemuksen käsittelyaika on keskimäärin 37 vuorokautta, ja väliaikainen tauko yritystuen maksuissa ei merkittävästi pidennä käsittelyyn kuluvaa aikaa.

Yritystukien haku on ollut sähköinen toukokuusta 2015 lähtien, mutta maksuhakemusta ei ole aiemmin voinut toimittaa sähköisesti. Yritystukien maksut alkoivat poikkeusjärjestelyin maaliskuussa 2016.

Maaseutuviraston sivuille www.mavi.fi/hyrra on lisätty Hyrrä-järjestelmän toteuttamisen tavoiteaikataulu. Aikataulua päivitetään sitä mukaa, kun järjestelmän kehittäminen etenee.

Lisätietoja tuenhakijalle:
Pirkanmaan ELY-keskus: https://asiantuntijahaku.ahtp.fi/
Leader-ryhmät: http://leadersuomi.fi/fi/leader-ryhmat


Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Yksikönjohtaja Esko Leinonen
puh. 0295 31 2402
etunimi.sukunimi(at)mavi.fi

 


Regional information