Navigeringsmeny
Uutiset 2016 sv

Nyheter 2016

Nyheter 2016

Lisävauhtia maaseutuohjelmasta yritysten kehittämiseen (Lappi)

Suunnitteletko yrityksen perustamista maaseudulle*) tai pohditko nykyisen yritystoimintasi kehittämistä tai uudistamista? Sinun kannattaa tutustua maaseudun yritystukiin. Rahoitusta on tarjolla monien alojen yrityksille.

Tule ottamaan selvää maaseutuohjelman tarjoamista rahoitusmahdollisuuksista 

Tervolan Louelle, Maaseudulta käsin -messuille lauantaina 27.8.

Messualueella (liikuntasali) klo 12–14 järjestettävässä tilaisuudessa kuulet yritysten kokemuksia rahoituksen hyödyntämisestä. Tukien hyödyntämisestä kertovat kokemuksiaan Ari Maununiemi, Sieriporo Safaris ja Olli Lehtoniemi, Napapiirin kehitys.   

Maaseutuohjelman rahoitusmahdollisuuksista kertovat yritysasiantuntija Heikki Moilanen Lapin ELY-keskuksesta ja toiminnanjohtaja Laura Vilander Peräpohjolan Leader ry:stä. 

Lapin ELY-keskus ja Peräpohjolan Leader ovat messuilla mukana koko päivän klo 10–17, joten ehdit vaikka vielä tilaisuuden jälkeenkin käydä jututtamassa asiantuntijoitamme. Nähdään osastolla A13!

Jos et pääse tällä kertaa paikalle, niin – ei hätää – tilaisuutta voi seurata myös Periscopen kautta. Lähetys tilaisuudesta alkaa noin klo 12.00 osoitteessa www.twitter.com/Lapin_ely.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Lapin yrittäjät, MTK-Lappi, Lapin ELY-keskus ja Peräpohjolan Leader ry.

Tervetuloa!

*) Koko Suomen pinta-alasta 95 % on maaseutua!

 

                


Regional information