Navigeringsmeny

Regional information

Liikennehäiriöitä E18 moottoritiellä Paimionjoen kohdalla Turusta Helsingin suuntaan menevällä sillalla (Varsinais-Suomi)

E18 moottoritiellä Paimionjoen kohdalla Hiidenalan sillalla tehdään korjaustöitä toukokuun loppuun saakka. Työt ovat käynnistyneet tänään liikennejärjestelyillä. Sillan erikoistarkastuksessa on havaittu, että sillan päässä sijaitseva liikuntasaumalaite on rikkoutunut. Rikkoutunut liikuntasaumalaite korvataan massaliikuntasaumalla. Rikkoutunut liikuntasaumalaite sijaitsee Turusta Helsingin suuntaan menevällä sillalla. Liikenne ohjataan töiden ajaksi yhdelle kaistalle. Nopeusrajoitus on sillalla korjaustöiden ajan 60 km/h.

Vanhan liikuntasaumalaitteen purkaminen tehdään vaiheittain kaista kerrallaan, jotta liikennettä ei jouduta katkaisemaan sillalta kokonaan. Vanhan laitteen purku ja uuden massasauman asennus kestävät normaalia pidempään, koska työtä tehdään useassa vaiheessa ja varoen, ettei muu siltarakenne vaurioidu irrotustyön aikana. Liikennemäärä sillalla lähes 20 000 ajoneuvoa vuorokaudessa, joten on mahdollista, että liikenne ruuhkautuu ajoittain siltapaikan kohdalla.

LISÄTIETOJA   

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: siltainsinööri Jari Nikki, p. 0400 821 596

- InfraRoad Oy: työmaapäällikkö Timo Murtojärvi, p. 040 718 8513

Pressmeddelanden till 23.9.2020

Pressmeddelanden 2020 (till 23.9.2020)