Navigeringsmeny
Nyheter 2013

Nyheter 2013

Nyheter

Lapin KIVINET Team Finland -tapahtuma Kemissä 6.11.2013 (Lapin ELY-keskus)

ELY-keskuksen järjestämä KIVINET-tapahtuma (Kilpailukykyä kansainvälistymisestä ja viennistä) tarjoaa pk-yrityksille käytännönläheistä tietoa kansainvälistymispalveluista sekä tarjolla olevista rahoitusmahdollisuuksista.

Alueelliset KIVINET-tilaisuudet kokoavat yhteen kansainvälistymistä harkitsevat tai jo kohdemarkkinoilla toimivat yritykset ja kansainvälistymispalveluiden tarjoajat. Verkostossa on mukana reilut 20 kansallista kumppania päätoimijoina EK, TEM, UM, ELY-keskukset, Finpro, Tekes, Finnvera sekä kauppakamarit ja Suomen Yrittäjät. Tilaisuudet ovat hyvä tiedonhaun ja verkostoitumisen paikka jo kansainvälisille tai kansainvälistymistä harkitseville yrityksille. Tapahtumissa valotetaan yritysesimerkein niitä mahdollisuuksia ja haasteita, joita pk-yritysten kasvu ulkomaille tuo mukanaan.

Lapin KIVINET Team Finland 2013 -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 6.11.2013 klo 12.00–17.00 Kemissä Kulttuurikeskuksen isossa auditoriossa. Tapahtuman teemana on kansainvälistyminen Norjaan ja Ruotsiin. Yritysten kansainvälistymistarinoiden lisäksi tilaisuudessa kuullaan mm. Finpron, Enterprise Europe Networkin sekä Oma Yritys-Suomen palveluista.

Ilmoittautuminen 25.10. mennessä tapahtuman sivulla osoitteessa http://www.ek.fi/kivinet/fi/ajankohtaista/tapahtumat/9951

Tapahtuman yhteydessä järjestetään kansainvälistymistori, jossa KIVINET-yhteistyökumppaneilla, Team Finlandilla, alueellisilla kansainvälistymispalveluja tarjoavilla toimijoilla ja yksityisillä palveluntarjoajilla on mahdollisuus esitellä palvelujaan. Tila torilla on rajallinen, joten voimme ottaa mukaan enintään 10 toimijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Esittelijöitä kustakin organisaatiosta voi olla 1-2 henkilöä. Ilmoittautuminen kansainvälistymistorille tapahtuu samalla lomakkeella kuin varsinaiseen seminaariin.

Ilmoittautuminen päättyy 25.10.2013. Osallistuminen on maksuton.

Lisätietoja:

Anne Syväjärvi, Lapin ELY-keskus, puh. 0295 037 578, anne.syvajarvi@ely-keskus.fi


Regional information