Hyppää sisältöön
Navigeringsmeny

Nyheter 2020

Regional information

Nyheter 2020

Koronaviruksen vaikutukset maaseudun kehittämisohjelman kehittämishankkeisiin (Keski-Suomi)

Koronaviruksen vaikutukset kehittämishankkeisiin sekä ilmoitus eräiden tapahtumien peruuntumisesta

COVID-19-tartuntatautiepidemialla on vaikutuksia myös Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman kehittämishankkeisiin. Valtiot ovat rajoittaneet matkustamista ja kokoontumisia. Koronavirustartunnan riski on kohonnut koko maailmassa.

Tämän uutisen liitteessä vastataan yleisempiin hankkeiden toteutukseen liittyviin kysymyksiin, kuten tilaisuuksien ja matkojen peruuntumiseen.

Maaseuturahasotn hankkeita toteuttavat organisaatiot arvioivat asioita tapauskohtaisesti ja ovat yhteydessä tuen myöntäneeseen ELY-keskukseen.

Lisäksi muistutamme, että hankkeiden tulisi nyt käyttää erityisen tarkkaa harkintaa kaikenlaisten tilaisuuksien, tapahtumien ja kokousten suunnittelussa ja järjestämisessä ja tukeutua kaikessa toiminnassa viranomaisten antamiin ohjeisiin. Ajankohtaiset linkit: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta

Perutut tilaisuudet

Keski-Suomen osalta 26.3. pidettäväksi suunniteltu Älykkäät maaseudut -tilaisuus on peruutettu. Jatkamme kuitenkin uuden ohjelmakauden valmistelua muulla tavoin vielä tänä keväänä. Ilmoitamme, kun uusi suunnitelma saadaan tehtyä.

Pöllöparlamentin kokoontuminen 6.4. on peruttu. Myös Amazing Keski-Suomi tapahtuma toukokuulta siirtyy vuodella eteenpäin.

Lisätietoja
Keski-Suomen ELY-keskuksen maaseutuyksiköstä

Liite: Koronaviruksen vaikutukset kehittämishankkeisiin (pdf)