Navigeringsmeny
Uutiset 2016 sv

Nyheter 2016

Nyheter 2016

Keski-SuomiON GO -päivässä yrittäjä voi bongata kehittäjäkumppanin (Keski-Suomi)

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Keski-SuomiON GO -tilaisuus 28.9. esittelee monipuolisesti erilaisia maaseutuohjelman mahdollisuuksia ja niistä saatuja konkreettisia hyötyjä Keski-Suomessa. Maksuton seminaari on suunnattu yrittäjille, päättäjille, kehittäjille ja muille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille.

Seminaarin avaa Keski-Suomen ELY-keskuksen ylijohtaja Pasi Patrikainen. Iltapäivän pääpuhuja, yrittäjä Mika Silajärvi Panimo Hiisi Oy:stä innostaa yhdessä tekemiseen ja taustoittaa, miten yhteistyöllä on mahdollista saavuttaa menestystä. Talk show -osuudessa neljä keskisuomalaista yrittäjää kertovat, kuinka he ovat kehittäneet yritystään. Lisäksi seminaarissa on luvassa tietoiskuja yritysrahoituksesta, Maaseudun Kasvupolusta ja Keski-Suomen Yrittäjien hankinta-asiamiespalvelusta. Tapahtuman yhteydessä lanseerataan myös Aito maaseutu Keski-Suomessa -sivusto.

"Kehittämishankkeilla ja yritystuilla edistetään maakunnan elinkeinoja ja yritysten toimintaa. Nyt kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan tarjontaan ja bongaamaan omaan yritystoimintaan vaikkapa kehittäjäkumppani", kannustaa projektipäällikkö Leena Pölkki Jyväskylän ammattikorkeakoululta.

Seminaari järjestetään keskiviikkona 28.9.2016 klo 13.00–16.30 JAMKin Dynamon auditoriossa osoitteessa Piippukatu 2, Jyväskylä.

Toivotamme myös median edustajat lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaamme kuulemaan lisää hankkeiden mahdollisuuksista ja hyödyistä. Tapahtuman yhteydessä on käynnissä myös kehittäjätori, jolla on mahdollisuus tutustua ainakin 15 eri kehittämishankkeen toimintaan ja toimijoihin.

Tapahtuman järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke, JyväsRiihi ry:n hallinnoima Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä-viestintähanke sekä Keski-Suomen ELY-keskus. Hankkeet saavat rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Tarkempi ohjelma luettavissa: www.aitomaaseutu.fi/kalenteri

Lisätietoja: Leena Pölkki, leena.polkki(at)jamk.fi , p. 050 401 1894 ja toni.laajalahti(at)jamk.fi, p. 040 551 4503


Regional information