Navigeringsmeny
Uutiset 2016 sv

Nyheter 2016

Nyheter 2016

Kaakkois-Suomen Team Finland verkosto rakentaa yhteistyötä yritysten hyödyksi (Kaakkois-Suomi)

Valtakunnallisen Team Finland -sateenvarjon alla keväästä 2014 lähtien toiminut Kaakkois-Suomen alueellinen TF verkosto tiivistää edelleen yhteistyötä yhdessä tekemisen kautta. Verkosto koostuu alueemme valtiorahoitteisista toimijoista, seudullisista kehittämisyhtiöistä, kauppakamareista, yrittäjäjärjestöistä, oppilaitoksista ja maakuntien liitoista. Puheenjohtajana toimii yrittäjäneuvos Pirjo Karhu ja verkoston koordinointivastuu on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksella. Verkoston tehtävänä on koota alueella eri toimijoiden kansainvälistymispalvelut selkeäksi kokonaisuudeksi yritysten suuntaan sekä tunnistaa, aktivoida ja sparrata alueemme kasvuhakuisia ja kansainvälistyviä pk-yrityksiä.

Työvaliokunta

Alueverkoston organisoitumismallia uudistettiin tämän vuoden alusta. Laaja, strateginen verkosto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa ja sen alle muodostettiin pienempi Työvaliokunta, joka vastaa operatiivisesta ohjauksesta ja kokoontuu tarpeen mukaan. Työvaliokuntaan valitaan 5+1 aktiivista ja sitoutunutta jäsentä tasapuolisesti eri puolilta Kaakkois-Suomea vuodeksi kerrallaan. Työvaliokunnan ensimmäiseen kokoonpanoon kuuluvat:

  • Jami Holtari, toimitusjohtaja, Etelä-Karjalan Yrittäjät ry
  • Mikko Ojapelto, johtaja, yrityspalvelut, Wirma Lappeenranta Oy
  • Timo Saarainen, lehtori, liiketalous, Saimaan ammattikorkeakoulu
  • Kati Velin, projektipäällikkö, Kouvola Innovation Oy
  • Petri Tulensalo, Finpro
  • Sari Federley, asiantuntija, Team Finland koordinaattori Kaakkois-Suomessa, Tekes/ELY-keskus

Työvaliokunnan päätehtävänä on edistää toimialueen elinkeinoelämän toimijoiden verkostoitumista koordinoimalla ja markkinoimalla alueen kansainvälistymistapahtumia. Työvaliokunta myös suunnittelee Kaakkois-Suomen Team Finland aktiviteetit vuositasolla ja toimii aktiivisesti kenttätyössä yritysten suuntaan.

Markkinamahdollisuuksia maailmalla

Ennakkotietona, järjestämme 1.9.2016 Team Finland yhteistyössä yrityksille suunnatun Iran –aiheisen infotilaisuuden etäyhteyksiä hyödyntäen. Samaiselle viikolle suunnitellaan vastaavaa markkinamahdollisuuksien infotilaisuutta Pohjois-Afrikan maihin, Marokko, Algeria ja Tunisia, liittyen. Näistä tapahtumista ilmoitamme lisää, kun lopulliset paikkakunnat, aikataulut ja ohjelmat vahvistuvat.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa kansainvälistymisen haasteissa ja ratkaisuissa!

Sari Federley
Team Finland –koordinaattori Kaakkois-Suomessa
sari.federley@tekes.fi
p. 02950 29042
team.finland.fi/palvelut

                                       
 


Regional information