Navigeringsmeny
Nyheter 2013

Nyheter 2013

Nyheter

Ilmianna Vuoden Työnantaja 2013 (Pirkanmaan ELY-keskus)

Tiedätkö Tampereen talousalueella toimivan yrityksen, joka on vaikeinakin aikoina varmistanut työpaikkojen säilyvyyden ja lisääntymisen Pirkanmaalla esimerkillisellä ja rohkealla toiminnallaan?

Tammerkosken Nuorkauppakamari etsii jälleen huippuehdokkaita Vuoden työnantaja -kilpailuun. 31. kertaa jaettavalla tunnustuksella kannustetaan yrityksiä työllistämään ja edistämään hyvää työnantajuutta firman kokoon katsomatta.

Haussa rohkea ja vastuullinen työnantaja

Tänä vuonna etsitään vastuullista työnantajaa, joka on haastavinakin aikoina varmistanut paikoin rohkeillakin toimenpiteillään työpaikkojen säilyvyyden ja lisääntymisen Pirkanmaalla. Kannustamme etenkin työntekijöitä ilmiantamaan hyvät työnantajansa mukaan kilpailuun.

Valintaperusteissa kiinnitetään huomiota erityisesti työntekijöiden lukumäärän muutoksiin ja vaihtuvuuteen yrityksen ikään, toimialaan tai henkilöstömäärään katsomatta. Myös se, millä tavoin yritys on huolehtinut henkilökuntansa osaamisen kehittämisestä, on yksi valintakriteereistä. Valinnan tekee arvovaltainen elinkeinoelämän asiantuntijaraati.

Osallistu kilpailuun 4.10.2013 mennessä

Ilmoita oma ehdokkaasi mukaan kilpailuun 4.10.2013 mennessä osoitteessa:

www.jctammerkoski.com/projektit/vuoden-tyoenantaja

Lisätietoja:
Tammerkosken Nuorkauppakamari, projektipäällikkö Kaisa Huunonen, puh. 040 1820 127

 

 

Vuoden työnantajaa etsivät yhteistyössä Tammerkosken Nuorkauppakamarin kanssa Pirkanmaan ELY-keskus, Pirkanmaan TE-toimisto, Pirkanmaan Yrittäjät, Tampereen kaupunki ja Tampereen Kauppakamari.


Regional information