Navigeringsmeny
Uutiset 2017

Nyheter 2017

Nyheter 2017

ELY - keskus järjestää pk-yrityksille tarkoitettuja koulutuksia (Häme)

Hämeen ELY -keskuksen alueella käynnistyy vuoden 2017 aikana useita pk-yritysten johto- ja avainhenkilöille tarkoitettuja pitkäkestoisia koulutusohjelmia. Koulutukset sisältävät koulutusohjelmasta riippuen 10-14 lähipäivää ja lisäksi 2-3 yrityskohtaista konsultointipäivää.

Koulutukset toteutetaan osana laajempaa Yritysten kehittämispalvelujen kokonaisuutta, jolla tuetaan yritysten uudistumista, kannattavaa kasvua, kehittymistä, työllistämistä.

Osallistujaryhmät ovat kooltaan 10-20 henkilöä, jolloin yhdestä yrityksestä voi osallistua enintään kaksi henkilöä. Täten saadaan mukaan osallistujia mahdollisimman monesta yrityksestä. Kouluttajina toimivat ovat yritystoiminnan kehittämisen ammattilaisia, joilla on vahva pk-yrityselämän tuntemus.

Talouden ja tuottavuuden johtamisen koulutusohjelma käynnistyy 22.3.2017. Kouluttajana toimivat Industria Oy:n asiantuntijat. Ilmoittautuminen ohjelmaan on käynnissä ja ilmoittautumisaika päättyy 10.3.2017.

25.4. käynnistyy Kasvuun johtamisen koulutusohjelma, jossa kouluttajina ovat Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy:n kouluttajat.  Ohjelmaan tulee ilmoittautua 12.4. mennessä.

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen koulutusohjelma on parhaillaan käynnissä .

Tarkempia tietoja alkavista koulutusohjelmista ja aikatauluista päivitetään myöhemmin.
 
Lisätietoja koulutuksista saa yritysten kehittämispalvelujen verkkosivuilta, joiden kautta tapahtuu myös koulutuksiin ilmoittautuminen.

Yritysten kehittämispalvelut

 

Yhteyshenkilö:
rahoitusasiantuntija Marita Rainio, puh. 0295 021 137, marita.rainio(at)ely-keskus.fi

 


Regional information