Navigeringsmeny
Uutiset 2015

Nyheter 2015

Nyheter

Apua yrityksen kehittämiseen Ideat lentoon -tapahtumassa (Etelä-Savon ELY-keskus)

"Sain tosi hyviä ideoita ja pointteja asiakashankintaan", "Sain uusia näkökulmia tuotesuojauksen tarpeellisuudesta ja tietoa, kuinka edetä johdonmukaisesti ideasta tuotteeksi". Muun muassa tällaisia arvioita antoivat Ideat lentoon -tapahtumaan Rantasalmen Järvisydämessä 3.12.2015 osallistuneet yrittäjät. Tilaisuudessa yrityksiä innostettiin toimintansa kehittämiseen, tuotteistamisen ja hankkeistamiseen uusien näkökulmien ja verkostoimisen kautta. Tapahtuma veti paikalle 40 osallistujaa ja palaute oli innostunutta.

Tietoiskuja ja henkilökohtaista neuvontaa

Liiketoiminnan eri osa-alueiden asiantuntijat ja kokeneet yrittäjät antoivat Ideat lentoon
-tapahtumassa maksutta apua yrityksen kehittämiseen eri aiheisin tietoiskuin ja henkilökohtaisena neuvontana. Päivän aikana toteutettiin 60 henkilökohtaista neuvontatapaamista.

Tietoiskujen aiheina olivat: idean jalostaminen tuotteeksi ja tuotekehitys, ELY-keskuksen rahoitus- ja kehittämispalvelut, brändin rakentaminen tuottamaan yritykselle kilpailuetua, myynnin vaiheet ja erilaiset tuotteen suojausmenetelmät. Näistä aiheista kertomassa olivat Suomen Tuotekehitysyhdistys, KontaktiVerkko, Berggren ja Etelä-Savon ELY-keskus.

Tilaisuus oli suunnattu pk-yrityksille ja sen järjestivät Suomen Tuotekehitysyhdistys (SYTKY) ja Etelä-Savon ELY-keskus.

ELY-keskuksesta tilaisuuteen osallistuneet yritysten kehittämisen ja rahoituksen asiantuntijat Tiina Väärä, Kristiina Laatikainen ja Toivo Venäläinen toteuttivat päivänä aikana 12 henkilökohtaista neuvontatapaamista.  
- Yritykset olivat hyvin kiinnostuneita yritysten kehittämispalveluista. Lisäksi arvioimme, että ainakin kolme yritystä jättänee hankehakemuksen rahoituspuolelle, toteavat ELY-keskuksen asiantuntijat.

Ideat lentoon -tapahtuma veti paikalle nelisenkymmentä osallistujaa. Kuva: Sirpa Leikas

Tapahtumia järjestetään myös ensi vuonna

Ideat lentoon -tapahtumia järjestetään myös ensi vuonna useilla paikkakunnilla. Tapahtumissa tarjotaan monipuolisesti tietoa yritystoiminnan kehittämisestä. Seuraa ilmoitteluamme ely-keskus.fi:n tapahtumakalenterissa ja osallistu seuraavaan Ideat lentoon –tapahtumaan.

Ota yhteyttä

Yritysten kehittämispalveluista saat lisätietoja verkkosivulta:

Yritysten kehittämisen ja rahoituksen asiantuntijoihimme voit ottaa yhteyttä, yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta:


Regional information