Navigointivalikko
Yrityksen perustaminen - Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelut

Yrittäjä tarvitsee vahvaa ammattiosaamista omalta toimialaltaan, mutta myös yrittäjyystaitoja. ELY-keskus järjestää aloittavalle yrittäjälle yrityksen perustamiseen liittyviä valmennuksia, joilla käydään läpi yritystoiminnan aloittamiseen liittyviä asioita, kuten liikeideaa, eri yritysmuotoja, yrityksen taloutta, rahoitusta ja markkinointia. Järjestettävät koulutukset löytyvät oikean palstan linkistä. Työ- ja elinkeinotoimisto järjestää työttömille yrittäjäkoulutusta  työvoimakoulutuksena.

 


Alueellista tietoa


TIETOA ALUEELTA

Koulutuspalvelut - Pohjois-Savo

Startti yrittäjäksi -koulutukset

Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto järjestää yrittäjäkoulutuksia työvoimakoulutuksena  yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yritystoimintaa harkitseville työttömille sekä työssäoleville hakijoille, joilla on toteuttamiskelpoinen yritysidea. Koulutus tarjoaa osallistujille perustietoja oman yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen.

Tarkempaa tietoa koulutuspaikoista ja aikatauluista löytyy Koulutushakusivulta (te-palvelut.fi).  Linkin takaa löydät kunkin koulutuksen tarkan kuvauksen ja ilmoittautumisohjeet.