Navigointivalikko

Hankehenkilöstö

Kuva Kiinni työelämään -hankkeen työntekijöistä

Jani Aho, projektisuunnittelija

Elina Esala, projektisuunnittelija

Elina Leppäkangas, projektipäällikkö

Haetko työtä? töitä tarjolla?

Klikkaamalla kuvakkeita löydät tarkempia tietoja palveluistamme.

Kiinni työelämään -hanke (ESR)

Työelämän sillanrakentaja

Kiinni työelämään -hanke

Hanke on päättynyt. Kiinni työelämään oli ESR-osarahoitteinen hanke, joka toteutettiin ajalla 15.10.2019–31.12.2022.

Hankkeen kohderyhminä olivat pidempään työtä hakeneet työnhakijat, maahanmuuttajat sekä nuoret, jotka tarvitsevat tukea silloin kun työtä, omaa alaa tai koulutuspaikkaa ei omin avuin löydy. Hankkeen asiakkaaksi saivat tulla myös ne TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaat, joiden työttömyys uhkasi pitkittyä. Autoimme kuntouttavasta työtoiminnasta työelämään siirtyviä asiakkaita löytämään oman polkunsa avoimille työmarkkinoille.

Hankkeessa asiakas kulki aktiivisesti tuettua hankepolkua kohti palkkatyösuhdetta. Tuki saattoi jatkua työllistymisen alkutaipaleelle auttaen pysyvän työsuhteen rakentumiseen.

Kohderyhmänä olivat myös eteläpohjalaiset yritykset. Autoimme onnistuneen rekrytoinnin toteutumiseen tukemalla sekä hankkeen asiakasta että työnantajaa myös työsuhteen alkutaipaleella onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi.

Verkostoyhteistyö oli hankkeen yksi keskeinen toimintatapa. Teimme yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan alueen rekrytointiyritysten, TE-toimiston, kuntakokeilujen, kuntien työllisyyspalveluiden sekä eri järjestö- ja hanketoimijoiden kanssa.

Kiinni työelämään esite (pdf)

Toiminta-alue

Toimimme koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Veimme palvelua paikkoihin, joissa palveluja on tarjolla vähemmän. Yritysten rekrytointiongelmat korostuvat etenkin maakunnan reuna-alueilla, jonka vuoksi resurssien pääasiallinen kohdentaminen näiden kuntien alueille oli tarkoituksenmukaista.

 Kiinni työelämään InstagramKiinni työelämään Twitter​​​​​​Kiinni työelämään Facebook

ESR-lippuVipuvoimaa Euroopan Unionilta logo

Päivitetty: 09.03.2023