Navigointivalikko
Uutiset 2013

Uutiset 2013

Uutiset

Ymparisto.fi-verkkopalvelu uudistui

Ympäristöhallinnon uusittu verkkopalvelu ymparisto.fi on nyt julkaistu. Sivustolta löytyy tuttuun tapaan ympäristötietoa eri aihealueista, mutta rakenne on muuttunut ja sisältöjä on kehitetty. Uusi ymparisto.fi sisältää vanhan palvelun kysytyimmät ja tärkeimmät sisällöt järjestettynä entistä helppokäyttöisempään muotoon.

Osa sisällöistä on vielä rakenteilla. Verkkopalvelun sisällöt täydentyvät syksyn aikana. Esimerkiksi englanninkieliset sivut julkaistaan vasta myöhemmin.

Vanhaan ymparisto.fi -verkkopalveluun verrattuna ELY-keskusten tuottaman tiedon paikka on muuttunut. Alueellista ympäristötietoa -valikkoa ei uudessa palvelussa ole. Tietystä asiasta on ensin nähtävillä asiaa koskeva yleistieto, jonka yhteydessä esitetään mahdollinen asiaa täydentävä alueellinen tieto valikolla "Alueellista tietoa, valitse ELY-keskus" (ks. esim. Suomen Natura 2000 -alueet).

Ympäristöhallinnon yhteiseen verkkopalveluun tuottavat jatkossakin sisältöä ympäristöministeriö, Suomen ympäristökeskus, ELY-keskukset ja aluehallintovirastot.

Tervetuloa tutustumaan:


Alueellista tietoa