Pohjois-Savon ELY-keskus

Navigointivalikko

POS Etusivu - vasen palsta

Yhteystiedot

Aukioloaika

arkisin klo 8.00-16.15

Puhelinvaihde

0295 026 500

Kuopion toimipaikka

Postiosoite:PL 2000, 70101 Kuopio
Käyntiosoite: Kallanranta 11, Kuopio (Kartta, jpg)

Mikkelin toimipaikka

Käyntiosoite: Jääkärinkatu 14, 50100 Mikkeli (liikenneasiat)

Joensuun toimipaikka

Käyntiosoite: Kauppakatu 40 B, 80100 Joensuu (liikenneasiat)
 

Kirjaamo

Pohjois-Savon ELY-keskus
Kirjaamo
PL 2000, 70101 KUOPIO

kirjaamo.pohjois-savo@ely-keskus.fi

Kaikkien virastojen etusivut - Uutisia alueelta -otsikko

Uutisia alueelta

Muuta ajankohtaista
  • Pohjois-Savon ELY-keskus järjesti 9.11.2020 kaikille vesistökunnostuksesta kiinnostuneille Kunnostajien kohtauspaikka -tilaisuuden. Etäyhteyksin järjestettyyn tilaisuuteen osallistui 81 henkilöä ja keskustelu tilaisuudessa oli vilkasta. Tilaisuuden lopputulemana on kunnostajien puheenvuorojen otsikko: Vedet kuntoon tekemällä - odottelun aika on ohi. Linkin takaa löytyy tilaisuuden kooste.

  • Pohjois-Savon ilmastotyön verkkosivustolla esitellään ilmastotyötä, taustaverkostoa ja ilmastotekoja. Voit käydä sivuilla ilmoittamassa ilmastoteon ja syksyn aikana osallistua ilmastotiekartan laadintaan.

Koronavirus aiheuttaa muutoksia ELY-keskuksen asiakaspalveluun

  • ELY-keskuslaiset hoitavat toistaiseksi työtehtäviinsä liittyviä tapaamisia pääosin puhelimitse ja etäyhteyksin. Vältämme matkustamista sekä kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä ja kokouksia. Siirrämme järjestämiämme kokouksia ja tilaisuuksia tai tarjoamme kokouksiin videoyhteysmahdollisuuden. Kaikki asiakaspalvelun kannalta tärkeät tapaamiset ja tehtävät pyritään hoitamaan. Asiantuntijamme ottavat asiakkaisiimme yhteyttä, kun on tarpeen sopia erityisistä menettelytavoista esim. yritys- tai tilakäyntien yhteydessä. Tavoitteena on omalta osaltamme hidastaa korona-viruksen ja influenssan leviämistä sekä turvata henkilöstömme terveys ja palvelujen toimivuus.

Tiedotteita alueelta (23.9.2020 saakka)

PSA Etusivu - Lisää tiedotteita