Navigointivalikko

Alueellista tietoa

Yrityspalveluihin uutta voimaa Etelä-Pohjanmaalle (Etelä-Pohjanmaa)

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen yrityspalvelupäällikön viiden vuoden määräaikaiseen tehtävään on valittu Johanna Olsson (YAMK). Olsson aloittaa tehtävässään 1.5.2020. Hän siirtyy yrityspalvelupäälliköksi Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntijan tehtävistä.

Vuoden 2020 alussa käynnistyneessä yhteisessä yrityspalvelukeskuksessa toimivat ELY-keskuksen ja TE-toimiston yrityspalvelujen asiantuntijat. Mukana myös BusinessFinlandin toimijat. Tehtävänä on yrityspalvelukeskukseen koottujen työ-ja elinkeinohallinnon yrityspalveluiden yhteen sovittaminen, koordinointi ja kehittäminen yrityksen koko elinkaaren ajan startista kasvuun ja kansainvälistymiseen. Yrityspalvelukeskus sijaitsee Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa.

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston työnvälitys- ja yrityspalvelujen palvelujohtajan viiden vuoden määräaikaiseen tehtävään on valittu Aki Ruotsala (HTM, KTM). Ruotsala aloittaa tehtävässään 1.7.2020. Hän siirtyy palvelujohtajaksi Kuortaneen kunnan elinkeinovastaavan tehtävistä.

TE-toimiston yritys- ja työnvälityspalvelut vastaavat osaavan työvoiman saatavuudesta, työnvälitys- ja yrityspalveluiden tehokkaasta toiminnasta, muutosturvasta, EURES-palveluista, aloittavien yrittäjien palveluista, rekrytointikoulutuksista, yhteistyöstä valtakunnallisten puhelinpalvelujen kanssa, palkkatukipäätöksistä sekä TE-toimiston osalta yrityspalvelukeskuksen kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Lisätiedot

Mika Soininen, ylijohtaja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, puh. 0295 027 403

Leena Tuohimaa-Kari, johtaja Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, puh. 0295 046 637

TIEDOTTEET (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)