Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016


Work&Life Café - tule ja inspiroidu uuden ajan työstä (Uudenmaan ELY-keskus)

Work&Life Café on työn ja organisaation uudistumisen ja uudistamisen kohtaamispaikka, jossa uudistutaan ja uudistetaan – yhdessä.  

Ensimmäinen Work&Café avautuu torstaina 4.2. klo 15-17.  Iltapäivän teemana on Näkökulmia työn ja johtamisen muutokseen, johon osallistujia johdattelee Marja Viluksela.

Jatkossa Work&Life Café järjestetään kerran kuussa vaihtuvin teemoin iltapäivällä klo 15-17 Helsingin yrittäjien Y-tilassa, Kampissa, Annankadun ja Urho Kekkosen kadun kulmassa. Jokainen Work&Life Café sisältää asiantuntijapuheenvuoron, mutta suurin osa ajasta on kuitenkin vapaata keskustelua, kahvittelua  ja yhdessä oloa.

Kahvila on maksuton ja tarkoitettu yrittäjille, työnantajille, työntekijöille, opiskelijoille… Kaikille, jotka haluavat olla mukana muuttamassa työelämää ja toimintaa sen sisällä.

Work&Life Café järjestää Työelämä2020 – Uudenmaan alueverkosto. Uudenmaan alueverkoston vastaavana toimii Uudenmaan ELY-keskuksesta Merja Ekqvist.

Työelämä 2020 -hanke perustuu vuonna 2012 valmistuneeseen työelämästrategiaan. Sen päämääränä on työllisyysasteen, työelämän laadun, työhyvinvoinnin ja työn tuottavuuden parantaminen. Työelämästrategian visiona on tehdä suomalaisesta työelämästä Euroopan paras vuoteen 2020 mennessä.  Hankkeen missiona on rakentaa tulevaisuuden työpaikkoja niin määrällisesti kuin laadullisesti.

Tartu hyvän työn tekemisen hetkeen ja liity samanhenkisten joukkoon Work&Life Caféssa, jonka keskiössä on hyvä työelämä – parempi paikka työskennellä intohimolla ja nähdä työnteon merkitys.

 

TERVETULOA MUKAAN!

On aika yhdistää tekemisen ilo ja merkitys – toisin sanoen työhyvinvointi ja tekemisen tuottavuus.

 

Lisätietoja:

Merja Ekqvist, yksikönpäällikkö, 0295 021 042, merja.ekqvist@ely-keskus.fi

 


Alueellista tietoa