Navigointivalikko
Uutiset 2013

Uutiset 2013

Uutiset

Varsinais-Suomen TE-toimiston toimipaikat suljettuina 25.10.2013 (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

TE-toimistot suljettu perjantaina 25.10.2013

TE-toimistot sekä valtakunnallinen puhelinpalvelu Työlinja ovat kiinni perjantaina 25.10. Katkos johtuu asiakaspalvelujärjestelmän huoltotöistä.

Myös kaikki kansalaisten ja yritysten verkkoasiointipalvelut ovat poissa käytöstä alkaen torstaista 24.10. klo 17 maanantaihin 28.10. klo 12 asti. Lisäksi te-palvelut.fi (ent. mol.fi)-verkkosivujen Avoimet työpaikat -palvelu ei päivity kyseisinä päivinä.

Verkkoasiointi-palvelut otetaan käyttöön vaiheittain ja kaikki palvelut pyritään avaamaan tiistaihin mennessä.

Työnhakijana sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos olet sopinut seuraavaksi yhteydenottopäiväksi perjantain. TE-toimistosi huolehtii siitä, että työnhakusi ei pääty.

Jos työsuhteesi päättyy tai aiot muusta syystä aloittaa työnhakusi viikolla 43, aloita työnhakusi viimeistään torstaina. Jos se ei ole mahdollista, lähetä TE-toimistoosi sähköpostiviesti, jossa pyydät TE-toimistoa ottamaan sinuun yhteyttä. Työnhakusi aloituspäivä voidaan muuttaa takautuvasti oikeaksi päiväksi - joko perjantaiksi, lauantaiksi tai sunnuntaiksi.

Voit etsiä avoimia työpaikkoja ja työvoimakoulutuksia, mutta palvelut toimivat torstaina 24. päivitetyin tiedoin.

Työnantajana et voi lisätä, poistaa tai päivittää työpaikkailmoituksia. Ilmoitukset, joihin on merkitty viimeinen hakuaika joiksikin näistä päivistä, poistuvat palvelusta normaalisti.

Pahoittelemme palvelukatkoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


Alueellista tietoa