Navigointivalikko
Uutiset 2014

Uutiset 2014

Uutiset

Uudenmaan ELY-keskus mukana InfraExpossa

Helsingin Messukeskuksessa lokakuun 1.-3. päivä järjestettävä InfraExpo tuo yhteen teknisen infrastruktuurin ammattilaiset. Uudenmaan ELY-keskus on jälleen mukana messuilla omalla osastollaan.

Toista kertaa järjestettävä teknisen infrastruktuurin ammattinäyttely InfraExpo on osa FinnBuild-messuja. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut Finnbuild, ympäristö- ja yhdyskunta-alan ammattimessut EnviroExpo, sekä liikuntapaikkojen rakentamisen, varustelun ja laitteiden ammattitapahtuma Arena.

Uudenmaan ELY-keskus on mukana InfraExpossa omalla messuosastollaan, joka sijaitsee hallissa 1 osastonumerolla 1a11. Osastolla voit esimerkiksi tavata elinkeino-, liikenne- ja ympäristöalan asiantuntijoitamme tai tutustua ELY-keskuksen toimintaan yleisesti.

Uudenmaan ELY-keskus järjestää kaksi infotilaisuutta messujen aikana: keskiviikkona 1.10. klo 13.00-13.30 ja torstaina 2.10. klo 13.30-14.00. Infot pidetään halli 1:n Tietokulmassa.

 

InfraExpo on teknisen infrastruktuurin oma ammattinäyttelynsä. Esillä ovat infran piiriin kuuluvat tie- ja rautatieverkot, energiahuollon verkostot, vesitekniikka, tietoliikenneverkot, sillat, tunnelit, satamat, lentokentät sekä nykyiset sähköiset ohjelmistot ja palvelut ja näiden yhdessä muodostamat verkostot.

InfraExpoon pääsee veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi joko ennakkoon netissä tai paikan päällä.
Käy rekisteröitymässä messusivustolla


Alueellista tietoa