Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uudenmaan ELY - keskus järjestää pk-yrityksille tarkoitettuja koulutuksia (Uudenmaan ELY-keskus)

Uudenmaan ELY -keskuksen alueella käynnistyy syksyllä 2016 Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen ja Talouden ja tuottavuuden johtamisen koulutusohjelmat. Koulutukset ovat suunnattuja pk - yritysten johto - ja avainhenkilöille. Koulutusohjelmat sisältävät 10 lähipäivää ja 2 konsultointipäivää yrityksen valitsemaan kehittämiskohteeseen.

Koulutukset toteutetaan osana laajempaa Yritysten kehittämispalvelujen kokonaisuutta, jolla tuetaan yritysten uudistumista, kannattavaa kasvua, kehittymistä ja työllistämistä.
Kouluttajana toimivilla on vahva pk-yrityselämän tuntemus ja he ovat yritystoiminnan kehittämisen ammattilaisia.  Koulutusohjelmien myötä yritykset saavat käyttöönsä pk-yrityselämää vahvasti tuntevia asiantuntijoita, jotka luotsaavat osallistujien toimintaa tavoitteellisesti eteenpäin.

Osallistujaryhmät ovat kooltaan 10 – 20 henkilöä.  Yhdestä yrityksestä voi osallistua enintään kaksi henkilöä. Täten saadaan mukaan osallistujia mahdollisimman monesta yrityksestä.

Uudellamaalla on meneillään tällä hetkellä useita keväällä alkaneita yritysten kehittämispalvelujen kautta toteutettuja koulutusohjelmia.

Lisätietoja koulutuksista saa yritysten kehittämispalvelujen verkkosivuilta, joiden kautta tapahtuu myös koulutuksiin ilmoittautuminen.

Yhteyshenkilö:
rahoitusasiantuntija Marita Rainio, 0295 021 137, marita.rainio(at)ely-keskus.fi


Alueellista tietoa