Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uudenmaan ELY - keskus järjestää pk-yrityksille tarkoitettuja koulutuksia (Uudenmaan ELY-keskus)

Uudenmaan ELY -keskuksen alueella käynnistyy lokakuussa 2016 pk - yritysten johto - ja avainhenkilöille suunnattu Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen koulutus. Koulutus sisältää 10 lähipäivää ja lisäksi 2 yrityksen tarpeita vastaavaa konsultointipäivää.

Koulutus toteutetaan osana laajempaa Yritysten kehittämispalvelujen kokonaisuutta, jolla tuetaan yritysten uudistumista, kannattavaa kasvua, kehittymistä ja työllistämistä.
Kouluttajat ovat yritystoiminnan kehittämisen ammattilaisia ja heillä on vahva pk-yrityselämän tuntemus.  Koulutusohjelmien myötä yritykset saavat käyttöönsä pk-yrityselämää vahvasti tuntevia asiantuntijoita, jotka luotsaavat osallistujien toimintaa tavoitteellisesti eteenpäin.

Osallistujaryhmät ovat kooltaan 10 – 20 henkilöä. Yhdestä yrityksestä voi osallistua enintään kaksi henkilöä – täten mukaan saadaan osallistujia mahdollisimman monesta yrityksestä.

Uudellamaalla on meneillään tällä hetkellä useita talvella ja keväällä alkaneita yritysten kehittämispalvelujen koulutusohjelmia.

Lisätietoja koulutuksista saa yritysten kehittämispalvelujen verkkosivuilta, joiden kautta tapahtuu myös koulutuksiin ilmoittautuminen.

Yritysten kehittämispalvelut

Koulutuksen esite pdf. (439 kt)

 

Yhteyshenkilö:
Rahoitusasiantuntija Marita Rainio, puh. 0295 021 137, marita.rainio(at)ely-keskus.fi


Alueellista tietoa