Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Työttömien työmarkkinavalmiuksia parannetaan 2,5 milj. eurolla (Pirkanmaan ELY-keskus)

ELY-keskuksen myöntämällä työllisyyspoliittisella avustuksella voidaan tukea toimintaa, jossa työttömille työnhakijoille järjestetään työmahdollisuuksia, työkokeiluja ja niihin liittyviä muita toimenpiteitä.  Tavoitteena on parantaa työnhakijoiden ammattitaitoa ja osaamista ja muita valmiuksia työllistyä. Avustus on tarkoitettu erityisesti heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllistämiseen ja kolmannen sektorin työpaikkojen synnyttämiseen.

Vuonna 2014 kohderyhmänä ovat pitkäaikaistyöttömät, maahanmuuttajat, Nuorisotakuun hengessä alle 30-vuotiaat nuoret ja osatyökykyiset.  Avustusta voivat hakea yhdistykset, säätiöt, kunnat tai kuntayhtymät sekä yhteisöt sosiaalisen yrityksen perustamiseen. Työllisyyspoliittisella avustuksella ei tueta hakijan omaa toimintaa, vaan sen tulee kohdistua suoraa työttömien työllistymisen helpottamiseen.

ELY-keskus voi myöntää työllisyyspoliittista avustusta yhteensä 2,5 miljoonaa euroa.

Lisää tietoja hakuajoista ja –ehdoista ELY-keskuksen verkkopalvelussa: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/tyollisyyspoliittinen-avustus  > aluevalinta Pirkanmaa

 

Lisätietoja antaa: Työllisyysasiantuntija Petri Lehtimäki, puh. 0295 036 060

 


Alueellista tietoa