Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Työllisyyspoliittisen avustuksen hallinnointi TE-toimistoon 1.6.2015 alkaen (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus)

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on alueellaan myöntänyt työllisyyspoliittista avustusta toimintaan, jolla edistetään työttömien työnhakijoiden työllistymistä parantamalla heidän yleisiä työmarkkinavalmiuksiaan, ammattitaitoaan ja osaamistaan. Avustuksen myöntäminen perustuu valtioneuvoston asetukseen julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta sekä työ- ja elinkeinoministeriön ohjeeseen julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta annetun lain ja asetuksen soveltamisesta.

Työllisyyspoliittisen avustuksen hallinnointi on siirtynyt 1.6. alkaen Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistoon (TE-toimisto). Jatkossa TE-toimisto vastaa avustuksen myöntämisestä uusille toimijoille sekä päätöksistä, jotka koskevat jo nyt käynnissä olevia hankkeita. Käynnissä olevien hankkeiden ei tarvitse tehdä siirrosta johtuen erityisiä toimenpiteitä. Avustuksen haku uusiin hankkeisiin toteutetaan julkisena hakuna, josta tiedotetaan erikseen TE-toimiston verkkopalvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa.

Työllisyyspoliittisen avustuksen maksatus tapahtuu edelleen TE-toimistojen ja ELY-keskusten kehittämis- ja hallintokeskuksessa (KEHA-keskus). KEHA-keskuksen yhteystiedot ovat: maksatusalue.pohjoinen@ely-keskus.fi.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistossa lisätietoja antavat palvelujohtaja Marita Rimpeläinen-Karvonen, marita.rimpelainen-karvonen@te-toimisto.fi, p. 0295 056 713 sekä palveluesimies Virpi Niemi, virpi.niemi@te-toimisto.fi, p. 0295 056 679.

Lisätietoja:

Maahanmuuttopäällikkö Hanna Määttä, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, puh. 0295 038 076


Alueellista tietoa