Navigointivalikko

Alueellista tietoa

Sillankorjaustöistä muutoksia Kulomäentien (Kt152) liikenteelle

Huhtikuussa käynnistyvä Rekolanpuron sillan ja toukokuussa käynnistyvä Sipoontien risteyssillan korjaus aiheuttavat muutoksia Kulomäentien (Kt152) liikennejärjestelyihin. Rekolanpuron korjaustyöt valmistuvat kesäkuussa ja Sipoontien risteyssillan työt valmistuvat elokuussa.

Rekolanpuron sillalla tehdään pintarakenteiden uusiminen. Pintarakenteiden uusimisen aikana nopeusrajoitus pudotetaan 30km/h ja käytössä on ainoastaan yksi kaista. Sillalla on käytössä liikennevalo-ohjaus yhdellä kaistalla pintarakennevaiheen ajan.

Sipoontien risteyssillalla on reunapalkkien uusimisen aikana toukokuusta heinäkuun alkupuolelle käytössä kaksi ajokaistaa ja nopeusrajoitus on 30km/h kaistojen kaventumisen vuoksi. Kevytliikenne kierrätetään reunapalkkivaiheen ajan katuverkon kautta. Pintarakenteiden uusimisen aikana heinäkuusta elokuuhun käytössä on ainoastaan yksi ajokaista, jolloin on käytössä liikennevalo-ohjaus. Pintarakennevaiheessa sillalla on käytössä kavennettu kevyenliikenteenväylä.

 

Karttalinkki siltapaikoille:

Rekolanpuron silta: https://goo.gl/maps/reUySPyLqwE7p38Q9

Sipoontien risteyssilta: https://goo.gl/maps/eZfH4hphiCCeFkv69

 

Työn rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Oteran Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Timo Repo, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 021 338

Työmaapäällikkö Timo Aaltonen, Oteran Oy, puh. 050 5352 2986

Valvontakonsultti Tinka Arrhenius, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 050 442 3674

TIEDOTTEET (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)