Navigointivalikko
Tiedotteet 2017

Sidosryhmien tyytyväisyys Pohjois-Savon ELY-keskukseen maan huipputasoa (Pohjois-Savo)

ELY-keskusten yhteisen sidosryhmätutkimuksen mukaan sidosryhmien kokonaistyytyväisyys Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimintaan on kasvanut, ja se on ELY-keskusten keskinäisessä vertailussa jaetulla kärkisijalla.

– Sidosryhmien kokonaistyytyväisyys on parantunut edellisiin mittauksiin verrattuna, Pohjois-Savon ELY-keskuksen ylijohtaja Kari Virranta sanoo.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten joka toinen vuosi toteuttava yhteinen sidosryhmätutkimus toteutettiin nyt neljännen kerran. Kyselyyn vastasi kaikkiaan 1 900 ja Pohjois-Savon ELY-keskuksen osalta 140 yhteistyökumppania tai palveluntuottajaa. Pohjois-Savon ELY-keskuksen sidosryhmiä ovat muun muassa alueen kunnat, oppilaitokset ja infra-alan urakoitsijat.

– Meitä pidetään asiantuntevana, osaavana ja yhteistyötaitoisena ja yhteistyötä ELY-keskuksen kanssa pidetään tärkeänä. Eniten kehittävää sidosryhmät näkevät tehokkuudessa, nopeudessa sekä toimintatapojen yhtenäisyydessä, mutta edelliseen mittaukseen verrattuna nämäkin ovat kehittyneet parempaan suuntaan, Virranta lisää.

Lisätietoja:

Pohjois-Savon ELY-keskuksen ylijohtaja Kari Virranta p. 0400 371 094

Pohjois-Savon ELY-keskuksen asiakkuuspäällikkö Terhi Nissinen p. 0295 026 748


Alueellista tietoa