Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Risteyssiltojen korjaustöistä muutoksia Vantaan Kulomäentien ja Mäntsälän Hyvinkääntien liikennejärjestelyihin

Heinäkuun alkupuolella käynnistyvät Otavantien risteyssillan ja Peltolan risteyssillan korjaukset aiheuttavat muutoksia Kulomäentien (Kt152) ja Hyvinkääntien (Vt25) liikennejärjestelyihin. Siltojen korjaustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan marraskuussa 2019.

Vantaalla ja Mäntsälässä sijaitsevien Otavantien risteyssillan ja Peltolan risteyssillan korjaustyöt aloitetaan heinäkuussa siltojen reunapalkkien kunnostuksella sekä kaidetöillä. Siltojen pintarakenteet uusitaan syys-lokakuussa ja työt ajoradoilla valmistuvat loka-marraskuun vaihteessa.

Otavantien risteyssillalla on töiden aikana kumpaankin ajosuuntaan käytössä kaksi ajokaistaa. Nopeusrajoitus on työmaiden kohdalla 50 km/h kaistojen kaventamisen vuoksi reunapalkkivaiheessa. Pintarakenteiden uusimisen aikana nopeusrajoitus pudotetaan 30km/h. Kevyt liikenne siirretään pois sillalta ja kierrätetään katuverkon kautta.

Peltolan risteyssillalla on reunapalkkien uusimisen aikana käytössä kaksi ajokaistaa ja nopeusrajoitus on 50km/h kaistojen kaventumisen vuoksi. Kevyt liikenne siirretään pois sillalta ja kierrätetään katuverkon kautta. Pintarakenteiden uusimisen aikana ajokaistoja on käytössä ainoastaan yksi ja sillalle tulee liikennevalo-ohjaus. Pintarakennevaiheessa nopeusrajoitus on 30km/h.

 

Liikennejärjestelyt kartalla:

Otavantien risteyssilta >

Otavantien risteyssillan korjaustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin.

 

Peltolan risteyssilta >

Peltolan risteyssillan korjaustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin.

Työn rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Oteran Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

 

Lisätietoja:

  • Projektipäällikkö Timo Repo, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 021 338
  • Työmaapäällikkö Timo Aaltonen, Oteran Oy, puh. 05053522986
  • Valvontakonsultti Tinka Arrhenius, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 0504423674

Alueellista tietoa