Navigointivalikko
Uutiset 2014

Uutiset 2014

Uutiset

Mikkelin ammattikorkeakoulun opiskelijat kehittivät puhelinsovelluksen maaseututiedottamiseen (Etelä-Savon ELY-keskus)

Maaseudun kehittämisen tiedotukseen Etelä-Savossa on kehitetty uusi älypuhelinsovellus (Android, Windows-phone ja IPhone), jonka kautta voi näppärästi lukea viimeisimmät ohjelmatiedottajan eli Maaseutukuriirin ajankohtaiset julkaisut ja uutiset, seurata tulevia tapahtumia, katsoa Etelä-Savon maaseudun viestintähankkeen videoita, kuunnella podcasteja, seurata Facebook-päivityksiä, lähettää palautetta ja liittyä postituslistalle.

Sovellus on tehty yhteistyössä Mikkelin ammattikorkeakoulun sähköisten palveluiden oppimisympäristön CampusIT:n kanssa. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta ovat vastanneet opiskelijat Jyri Kankkunen ja Merja Väisänen. Sovelluksen voi ladata maksutta eri puhelinmallien sovelluskaupoista.

Mukana on myös kätevä karttasovellus, jonka kautta voi esimerkiksi tarkistaa, millaisia hankkeita Etelä-Savossa on rahoitettu Maaseuturahastosta viime ohjelmakauden aikana (2007–2013). Halutessaan voi valita joko ELY-keskuksen tai tietyn Leader-ryhmän rahoittamat hankkeet. Vastaavasti on mahdollisuus valita myös tietyn tyyppinen hanke tarkasteluun: kehittämishanke, yleishyödyllinen investointi tai yrityshanke. Sovellus hyödyntää GBS-paikannusta eli näyttää tarvittaessa myös lähellä rahoitetut hankkeet.

Lisätietoja ja yhteystiedot:

Ohjelmatiedottaja/Maaseutukuriiri Toni Degerlund, p. 0440 155 992, toni.degerlund(at)maaseutukuriiri.fi

 

 


Alueellista tietoa