Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Mika Sievi-Korte Kasvu ja innovaatiot- yksikön päälliköksi Pirkanmaan ELY-keskukseen

Mika Sievi-Korte aloittaa uuden Kasvu- ja innovaatiot -yksikön päällikkönä Pirkanmaan ELY--keskuksessa 1.2.2015 alkaen. Team Finland-toiminta saa uutta vauhtia, kun Mika Sievi-Korte tarttuu ohjaksiin.

"Uudella organisoitumisella tähtäämme asiakkaiden tehokkaampaan palveluun. Haluamme parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä, ja yhtenä keinona tässä on Team Finland -palvelumallin jalkauttaminen asiakkaittemme käyttöön ELY-keskusten kautta", sanoo Mika Sievi-Korte. Hän on 47-vuotias diplomi-insinööri, joka on toiminut aiemmin esimiestehtävissä sekä yksityissektorilla että Pirkanmaan ELY-keskuksessa.

Vuoden 2015 alusta Pirkanmaan ELY-keskukseen keskitettiin valtakunnallisesti hoidettaviksi innovaatio- ja keksintöasiat sekä liiketoiminnan kansainvälistymistä ja energiatukia koskevat tehtävät. Tehtävät on organisoitu uudeksi, noin 120 asiantuntijan Kasvu- ja innovaatiot -yksiköksi.

Sievi-Korte vastaa 15 ELY-keskuksen muodostamasta verkostokokonaisuudesta sekä kansallisen Team Finland -palvelumallin kehittämisestä ja toteuttamisesta. Palvelumallin keskeisiä toteuttajia ovat Tekes, Finpro, Finnvera sekä ELY-keskukset. Lisäksi yhteistyötä rakennetaan muiden julkisten toimijoiden ja yksityisten kumppanien kanssa paikallisesti.

"Tähtäämme elinkeinoelämän kasvuun ja uudistumiseen. Hyvinvointimme perusta löytyy yritysten kasvusta ja kansainvälistymisestä. Mika Sievi-Kortteella on hyvät eväät johtaa joukkueensa tehokkaaseen asiakaspalveluun", sanoo Pirkanmaan ELY-keskuksen ylijohtaja Leena Vestala.

"Nyt saamme Team Finland -palvelukokonaisuudelle tuulta purjeisiin. Meillä on koossa kaikki elementit kasvun tukemiseen. Tavoitteenamme on pk-yritysten viennin kaksinkertaistaminen vuoteen 2020 mennessä", Team Finland -kokonaisuudesta vastaava Tekesin johtaja Reijo Kangas hehkuttaa.

Lisätietoja:

  • Leena Vestala, ylijohtaja, Pirkanmaan ELY-keskus,puh. 040 753 7914, leena.vestala(at)ely-keskus.fi
  • Reijo Kangas, johtaja, Tekes, puh. 050 5577 892, reijo.kangas(at)tekes.fi
  • Mika Sievi-Korte, päällikkö, Pirkanmaan ELY-keskus, puh. 050 342 3268,mika.sievi-korte(at)tekes.fi

 


Alueellista tietoa