Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Maanantaina 6.5. alkavat päällystystyöt valtatiellä 9 Kyrön kohdalla ja valtatiellä 12 Huittisten ja Äetsän välillä (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Päällystystyöt alkavat valtatiellä 9 Kyrön kohdalla ja Huittisissa valtatiellä 12 Huittisten ja Äetsän välillä maanantaina 6.5. Tietä päällystetään Kyrössä n. 3,0 kilometrin matkalla ja Huittisissa n. 10,0 kilometrin matkalta. Työt kestävät Kyrössä kohdalla kaksi päivää ja Huittisissa runsaan viikon. Näillä kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Lisäksi päällystystyöt alkavat ensi viikolla myös maantiellä 213 Alastaron ja Virttaan välillä ja työ kestää viikon.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Tietoa teiden päällystämisestä löytyy myös verkkosivuilta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa