Uutiset

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Lähiruokapäivä järjestetään 11.9.2021 - Ryhdy järjestäjäksi!

Osta tilalta! -päivä on nyt Lähiruokapäivä 11. syyskuuta 2021!

Oletko sinä lähiruoan tuottaja tai muu maaseudun toimija? Ilmoittaudu mukaan järjestäjäksi Lähiruokapäivään!

Osallistuva tila tai yritys vastaa kaikista järjestelyistä itse, mutta esimerkiksi naapurin kanssa voi tehdä yhteistyötä ja kutsua heidät vaikka myymään omia tuotteitaan! Lähiruokapäivä on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, tiloille, puutarhoille, palveluille, yrittäjille ja jatkojalostajille, jotka työskentelevät suomalaisen lähiruuan parissa. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajat, ruoka-alan ammattilaiset ja muut toimijat, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten!

Ilmoittautuessasi osallistujaksi tapahtumaan 15.08.2021 mennessä voit tilata Lähiruokapäivän materiaalipaketin, jonka avulla voitte virittäytyä Lähiruokapäivän tunnelmaan sekä koristella tapahtumamiljöötänne. Tarkemmat tiedot materiaalipaketin tilaamisesta selviävät ilmoittautumisen ohessa.

Toimi näin:

  1. Rekisteröidy Lähiruokapäivä.fi -sivustolle käyttäjäksi. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus sivustolle edellisten vuosien tapahtumapäivistä, kirjaudu sisään.
  2. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sivustolle ja täytä ilmoittautumislomake tilastasi tai tapahtumastasi.
  3. Tilaa Lähiruokapäivän materiaalipaketti 15.08.2021 mennessä.

Valtakunnallisesta Lähiruokapäivästä toivotaan muodostuvan koko Suomen juhlapäivä, joka omistettu kotimaiselle ruuantuotannolle ja maaseudulle. Lähde siis mukaan!

Lähiruokapäivään voi ilmoittautua osoitteessa www.ostatilalta.fi tai www.lähiruokapäivä.fi.

Lue lisää