Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Kurvaa yrityshuoltamoomme Alihankinta-messuilla 27.-29.9.2016 ja nosta yrityksesi yrityshuoltamomme avulla kasvuun!

Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston, Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) sekä Tekesin asiantuntijat huoltavat yritystäsi Alihankinta-messuilla osastolla C422.

ELY-keskus & TE-toimisto
Vaihda kasvuvaihteelle valtakunnan parhaassa yrityshuoltamossa. Tarjoamme yrityksesi kasvun tueksi neuvontaa, rahoitusta ja monipuolisia yrityspalveluja mm. osaamisen kehittämiseen, kansainvälistymiseen, henkilöstön rekrytointiin. Olemme valtuutettu digiosaajien jakelupiste!

PRH
Hae meiltä arvokkaat vinkit ja kiihdytä kilpailijoittesi edelle. Tarjoamme yrityksellesi IPR-oikeuksiin liittyviä neuvonta-, rekisteröinti-, tieto-, koulutus- ja tutkimuspalveluja. Palvelumme hyödyttävät erityisesti yrityksesi tuotekehitystä, kilpailijaseurantaa ja kansainvälistymistä. Meiltä saat lisää tehoa moottoriisi!

Tekes
Digicaféssa voi rentoutua hetken nauttimalla kupin parasta pienpaahtimokahvia. Samalla voi ladata mukana olevaa tekniikkaa (puhelinta tai padia). Keräämme Tekesin pelinrakentajan roolissa kävijöiden ajatuksia tarkoituksen, ihmisten, verkostojen ja intohimon merkityksestä yrityksen kasvulle ja kansainvälistymiselle. Meiltä saat virtaa akkuusi!

Tule tankkaamaan tietoa ja palveluja osastolle C422 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa! Ilmoittautumalla kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa:
http://ilmoittaudu.tampereenmessut.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=164

#yrityshuoltamo

www.alihankinta.fi


Alueellista tietoa