Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Kunnon työn päivässä 7.10. tietoa ja keskustelua tämän päivän työelämästä (Etelä-Savo)

Etelä-Savon ELY-keskus yhteistyökumppaneineen järjestää Kunnon työn päivä -tapahtuman perjantaina 7.10. klo 14.00 – 17.30 kauppakeskus Stellan torilla Mikkelissä.

Meistä jokainen ansaitsee ihmisarvoisen työn ja hyvän työelämän. Tämän vuoden teemana on ilo. Nauru tuo hyvää mieltä koko työyhteisöön, ja lisää tutkitusti jaksamista, hyvinvointia ja työn tuottavuutta. Tilaisuuden työelämäpaneelissa keskustellaan, millainen on hyvä työpaikka tänään, voimmeko hyvin töissä ja mitä on monikulttuurisuus työelämässä.

Esittely- ja toimintapisteissä on tarjolla monipuolisesti tietoa työllistymismahdollisuuksista, TE-toimiston palveluista työnantajalle, mahdollisuuksista työllistyä Eurooppaan, työhyvinvoinnista, työsuojelusta, kotouttamis- ja työhönohjauspalveluista maahanmuuttajille ja monikulttuurisesta työelämästä.

Mikkelin tilaisuuden järjestävät: Etelä-Savon ELY-keskus, SAK Itä-Suomen toiminta-alue, Itä-Suomen aluehallintovirasto, Etelä-Savon TE-toimisto, Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelut, Kulttuurikeskus Mimosa, Euroopan sosiaalirahaston rahoittamat hankkeet: Lauha, Osaaja, Ammatillinen kotoutumiskoulutus Kotomaatti / Etelä-Savon ammattiopisto, Digitaalisuus työelämässä -hanke, Maahanmuuttajat Etelä-Savon yritysten voimavaraksi, Minä Pystyn, Työstä tuottavuutta ja hyvinvointia – Etelä-Savo, Osaan ja Pystyn valmennus.

Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta:

Kunnon työn päivä Mikkeli (ely-keskus.fi/Etelä-Savo > Tapahtumat ja tilaisuudet)
 


Alueellista tietoa