Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Kouvolan kävelykatu Manski täyttyi tiedosta (Kaakkois-Suomi)

Näin hienosti otsikoitiin mediassa kun viranomaiset vapautettiin taas päiväksi virastojen kätköistä Kouvolan kävelykatu Manskille 17.8.2016. Tapahtumaa vietettiin tänä vuonna jo viidettätoista kertaa ja Kaakkois-Suomen ELY-keskus oli luonnollisesti mukana menossa.
 Jo viidettätoista kertaa järjestettävä Viranomaiset Manskilla tapahtuma jalkautti eri viranomaistahot ja järjestöt Kouvolan Kävelykatu Manskille 17.8.2016. Tapahtuman tarkoituksena on esitellä viranomaisten toimintaa ja  tuoda viranomaisten ja järjestöjen toiminta lähelle ihmistä - pois toimistoista.

Kouvolan Ydinkeskusta ry ja Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto ovat ensimmäisestä vuodesta lähtien järjestäneet Viranomaiset Manskilla -tapahtuman yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tapahtumaa on kehitetty vuodesta toiseen ja siitä on tullut erinomainen käytännön esimerkki viranomaisten ja muiden kansalaisten hyväksi toimivien organisaatioiden yhteistyöstä.


Vesistöpäällikkö Visa Niittyniemi sai vastailla päivän aikana useisiin vesistöjen tilaa koskeviin kysymyksiin.


ELY-keskuksen teltasta haettiin tietoa mm. sinilevistä, Kouvolan seudun tiehankkeista, kalastuksesta, sekä maaseudun hanketuista.


Visaisen pähkinän purtavaksi tarjosi ELY-keskuksen teltassa järjestetty kalavisa. ELY-keskus arpoo viikon 34 aikana kaikkien kalavisaan osallistuneiden kesken sateenvarjoja.

 


Alueellista tietoa