Navigointivalikko

Alueellista tietoa

Koronavirustilanteen vuoksi ELY-keskus palvelee pääosin sähköisesti (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen työntekijät hoitavat toistaiseksi työtehtäviinsä liittyviä tapaamisia pääosin puhelimitse ja etäyhteyksin. Vältämme matkustamista sekä kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä ja kokouksia. Siirrämme järjestämiämme kokouksia ja tilaisuuksia tai tarjoamme kokouksiin videoyhteysmahdollisuuden. Ilmoitamme tapahtumiin liittyvistä muutoksista monissa kanavissamme. Kannattaa ottaa myös sosiaalisen median kanavat seurantaan.

Henkilöstöämme on ohjeistettu tekemään etätyötä työtehtävien sen salliessa. Kaikki asiakaspalvelun kannalta tärkeät tapaamiset ja tehtävät pyritään kuitenkin hoitamaan tavalla tai toisella tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. 

Asiantuntijamme ottavat asiakkaisiimme yhteyttä, kun on tarpeen sopia erityisistä menettelytavoista esim. yritys- tai tilakäyntien yhteydessä. Tavoitteena on omalta osaltamme hidastaa koronaviruksen leviämistä sekä turvata henkilöstömme terveys ja palvelujen toimivuus.

On tärkeää myös turvata ELY-keskuksessa yhteiskunnan kannalta kriittisiä tehtäviä:

Yrittäjille on luvassa apua, sillä tämä poikkeustilanne koskettaa monia yrityksiä poikkeuksellisen paljon.

Tiesithän, että ELY-keskuksen kanssa voi asioida myös sähköisesti. Sähköinen asiointi on auki 24/7. Lisätietoja asioinnista: 

ELY-keskus seuraa tilannetta jatkuvasti ja myös sen myötä ohjeet ja toimintatavat tarkentuvat. Viestimme aktiivisesti muutoksista. 

Olli Madekivi, ylijohtaja, Ympäristö-vastuualueen johtaja
Timo Metsä-Tokila, Elinkeinot-vastuualueen johtaja
Hanna Lindholm, Liikenne-vastuualueen johtajan sijainen

sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

TIEDOTTEET (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)