Navigointivalikko

Alueellista tietoa

Koronavirus aiheuttaa muutoksia Kainuun TE-toimiston toimintaan (Kainuu)

 

Kainuun TE-toimistossa on järjestelty toimintoja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kainuun TE-toimiston toimipaikat Kuhmossa ja Suomussalmella ovat suljettuina 13.4.2020 asti.

Palvelukyvyn turvaamiseksi palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti vain Oma asiointi -palvelun kautta verkossa osoitteessa: www.te-palvelut.fi tai puhelimitse:

  • Henkilöasiakkaat 0295 025 500
  • Työnantaja- ja yritysasiakkaat Kainuu 0295 039 001
  • Yritys-Suomi-puhelinpalvelu 0295 020 500 

TE-toimisto noudattaa asiakaspalvelussa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä Aluehallintoviraston (AVI) ohjeita. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään sähköisiä palvelukanavia ja välttämään asiointia paikan päällä. Tapaamisia asiakkaan kanssa voidaan järjestää etäyhteyksin.

Jos sähköinen asiointi ei jostakin syystä onnistu, TE-toimistoon tulevia asiakirjoja voi toistaiseksi toimittaa Kainuun TE-toimiston aulapalveluun, Kalliokatu 4, Kajaani.

Lisätietoja sähköisestä asioinnista löydät: TE-toimisto - näin asioit kanssamme

Kiireellisissä asioissa voit myös laittaa sähköpostia: kirjaamo.kainuu(at)te-toimisto.fi

Näillä toimenpiteillä ja muutoksilla pyrimme omalta osaltamme hidastamaan koronaviruksen leviämistä, suojaamaan väestöä sekä turvaamaan yhteiskunnan toimintojen kannalta oleellisia tehtäviä, sekä talouselämän toimintaa tässä poikkeustilanteessa.  

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja sen myötä ohjeet ja toimintatavat voivat tarkentua. Viestimme muutoksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa @TEpalvelutkainuu ja Twitterissä @TeKainuu 

Lisätietoja: 

Tiina Veijola, johtaja, Kainuun TE-toimisto, p. 0295 039 116, tiina.veijola(at)te-toimisto.fi

Kainuun TE-toimiston yhteystiedot löydät kokonaisuudessaan täältä:
toimistot.te-palvelut.fi/kainuu/yhteystiedot

TIEDOTTEET (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)